Ο πρόβολος φυσικά δεν διαφοροποιείται καθόλου σε σχέση με το σεντάν.

H νέα 3άρα Τοuring;

Διαβάστηκε από 1899 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2018
 

Η Τοuring έκδοση αναμένεται σύντομα να κάνει ντεμπούτο και αυτό το σχέδιο μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα μοιάζει.

Μετά την παρουσίαση της ολοκαίνουριας 3άρας σεντάν στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα, η βαυαρική μάρκα δουλεύει τώρα πάνω στη Τοuring έκδοση του μοντέλου.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος δημοσίευσε την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο, αντλώντας φυσικά έμπνευση από το σεντάν. Ο πρόβολος φυσικά δεν διαφοροποιείται καθόλου με τις μόνες αλλαγές να παρατηρούνται στο πίσω μέρος, λόγω του wagon αμαξώματος. Η 3άρα Τοuring αναμένεται να έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο, μήκος και πλάτος ενώ θα προσφέρει στους επιβάτες περισσότερη άνεση και μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων οι επιλογές που βρίσκονται στο sedan είναι πιθανόν να μεταφερθούν και στο wagon, κάτι που αν ισχύσει σημαίνει πως οι ευρωπαίοι αγοραστές θα μπορούν να διαλέξουν μεταξύ πέντε επιλογών. Ο τετρακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων παράγει 183 ή 258 ίππους και 400 Nm ροπής. Ο τετρακύλινδρος 2λιτρος turbodiesel δίνει στο μοντέλο την ισχύ 150 ή 190 αλόγων. Τέλος ο μοναδικός εξακύλινδρος διαθέσιμος κινητήρας, προσφέρει 265 ίππους.

Πώς σας φαίνεται;
 

 

BMW ΣΕΙΡΑ 3 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ