2 φωτογραφίες »

Η ολοκαίνουργια Mercedes GLA εντοπίστηκε με πλήρες καμουφλάζ.

Η νέα Mercedes GLA εμφανίστηκε (+vid)

5.207 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2019

Η ολοκαίνουργια Mercedes GLA εντοπίστηκε με πλήρες καμουφλάζ, ωστόσο εντυπωσίασε καθώς όπως φαίνεται έχει υιοθετήσει ένα πιο καμπυλόγραμμο σχεδιαστικό προσανατολισμό από το προηγούμενο μοντέλο.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή


Το πρωτότυπο της Mercedes «συνελήφθη» από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να πραγματοποιεί δοκιμές στους δρόμους της Στουτγκάρδης και σύμφωνα με τις εικόνες αλλά και το βίντεο που μπορείτε να δείτε, φαίνεται πως έχει κερδίσει ένα πιο στρογγυλωπό παρουσιαστικό. Φυσικά το καμουφλάζ δε μας επιτρέπει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα ή να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά στην πρώτη ματιά οι καμπύλες είναι αυτό που μένει.
 
Σε ότι αφορά τις αναλογίες της GLA φαίνονται αρκετά κοντά σε εκείνες της hatchback A-Class. Μάλιστα δεν αποκλείεται οι διαστάσεις να είναι σχεδόν ίδιες, ωστόσο πιθανότατα θα υπάρχει διαφοροποίηση στο ύψος, με τη νέα γενιάς της GLA να είναι ψηλότερη από την A-Class.
 
Από τη νέα Mercedes GLA, αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, θα πρέπει αν περιμένουμε πως το μοντέλο θα εξοπλίζεται από 2λιτρους ντίζελ κινητήρες με απόδοση 150 ή 190 ίππων που θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Παράλληλα παρών θα είναι ο 1,33 λίτρων βενζινοκινητήρας που έχει αναπτυχθεί από κοινού με τη Renault, ενώ τέλος δε θα λείψει και η plug-in υβριδική έκδοση.
 
Τέλος, οι λάτρεις των πιο ισχυρών εκδόσεων δε θα μείνουν απογοητευμένοι, καθώς ήδη έχουμε εντοπίσει την AMG GLA 35, που αναμένεται να ανεβάσει το «θερμόμετρο» με την ισχύ της.
 

41 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  GLA

Tags: MERCEDES GLA