Ο Nikita Aksyonov, μετά την Vantage Volante, επιστρέφει με την Shooting Brake έκδοση της νέας Aston Martin Vantage.

Η νέα Vantage σε έκδοση Shooting Brake

3.073 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2017)

Δεν ξέρουμε αν θα θέλατε να υπάρξει μια έκδοση Shooting Brake της νέας Aston Martin Vantage, αλλά ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής την θέλει πολύ. Τόσο πολύ που την έφτιαξε ψηφιακά μόνος του…

Η νέα Aston Martin Vantage φαίνεται πως δεν κάνει μόνο εμπορική θραύση, καθώς οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν ρίξει επάνω της την προσοχή τους. Μόλις εχθές είδαμε, λοιπόν, τους X-Tomi και Nikita Aksyonov να φτιάχνουν ψηφιακά την Vantage Volante και ο τελευταίος επιστρέφει σήμερα με την Shooting Brake έκδοση της νέας Aston Martin Vantage.
   
Ο μάγος των ψηφιακών είναι αλήθεια πως για μία ακόμα φορά έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν ξέρουμε αν οι Βρετανοί (ή η Zagato) σκοπεύουν να φτιάξουν μια τέτοια έκδοση στην μικρή Aston. Κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο, αλλά το Shooting Brake μοντέλο θα μπορούσε να αποτελέσει το φθηνότερο υποκατάστατο της Ferrari GTC4Lusso.
 
Αντιθέτως, η Vantage Volante αργά ή γρήγορα θα υπάρξει, ακολουθώντας και αυτή το παράδειγμα της μεγαλύτερης Aston Martin DB11 που και αυτή απέκτησε ανοικτή εκδοχή ένα χρόνο περίπου μετά το λανσάρισμά της.

Hyundai
NISSAN