Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος.

Η τιμή της Mustang Bullitt στην Ελλάδα

11.535 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2018)

Το μοντέλο που έχει κλέψει πολλά από τα βλέμματα στην φετινή Αυτοκίνηση είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Αυτή είναι η τιμή της.

Την τιμή με την οποία μπορούν να αποκτήσουν την Mustang Bullitt έκανε γνωστή η Ford.

H πολύ ξεχωριστή αυτή έκδοση του διάσημου muscle car κατασκευάστηκε για να τιμήσει τα 50 χρόνια από τότε που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ομώνυμη ταινία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Steve McQueen. Κάτω από το καπό εδράζει ο γνωστός V8 κινητήρας των 5,0 λίτρων με ελαφρώς αυξημένη ιπποδύναμη στους 460 ίππους σε συνδυασμό με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.
 
To μοντέλο εξοπλίζεται με τo exclusive Dark Highland χρώμα σε πράσινο και μαύρο, μοναδικές ζάντες 19 ιντσών και κόκκινες δαγκάνες φρένων, ενώ στον εσωτερικό διάκοσμό, τα εμβλήματα «Bullitt», οι πράσινες ραφές και ο ξεχωριστός επιλογέας ταχυτήτων με την χαρακτηριστική άσπρη μπίλια δίνουν δυναμικά το παρών.
 
Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι πλούσιος και μερικά από αυτά που περιλαμβάνει είναι: έγχρωμη κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών, πεντάλ αλουμινίου, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού με οσφυϊκή ρύθμιση, εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι, 8-6 Αερόσακοι, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, σύστημα έξυπνης εισόδου χωρίς κλειδί, διζωνικός κλιματισμός και πολλά άλλα.

Η τιμή της Mustang Βullitt ξεκινά στην Ελλάδα από 76.300 ευρώ.

Toyota
moto