Τις τελευταίες της δοκιμές λίγο πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο της, πραγματοποιεί η νέα Mercedes Α-Class.

Η χειμερινή διαβίωση της Α-Class (+vid)

3.447 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2018)

Τις τελευταίες της δοκιμές λίγο πριν κάνει το επίσημο ντεμπούτο της, πραγματοποιεί η νέα Mercedes Α-Class, όπως γνωστοποίησε μέσω ενός teaser βίντεο η ίδια η αυτοκινητοβιομηχανία.

Έτοιμοι είναι όπως όλα δείχνουν η νέα γενιά της Mercedes A-Class, μέχρι να βγάλει από πάνω της τα περιτυλίγματα και να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση τους πρώτους μήνες του 2018.
 
Όπως φαίνεται από το σύντομο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, οι μηχανικοί της γερμανικής μάρκας εργάζονται πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες, περνώντας το νέο πεντάθυρο hatchback, από χειμερινή δοκιμασία. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Σουηδία, όπου και αξιολογήθηκε οδηγούμενο με 50 χλμ./ώρα σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι τους -28 βαθμούς κελσίου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά το παρελθόν έχουμε δει τόσο το εσωτερικό του επερχόμενου μοντέλου, ενώ δεν έχουν λείψει και οι κατασκοπευτικές εικόνες του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου.
Τέλος να σημειώσουμε πως το επίσημο ντεμπούτο της νέας Mercedes A-Class θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Μάρτιο.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN