Η εταιρεία βέβαια έχει εδώ και καιρό προετοιμάσει την στροφή της προς την ηλεκτροκίνηση.

Hλεκτρική η επόμενη Bentley Continental GT

2.877 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2018)

Τα πλάνα της για την εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ετοιμάσει ήδη η Bentley. Δείτε τι αναφέρει ο CEO της μάρκας.

Την καινούρια κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει η Bentley ανακοίνωσε ο CEO της μάρκας, κ. Adrian Hallmark, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη του για τον δρόμο που έχει πάρει η αυτοκινητοβιομηχανία.

Σε δηλώσεις του στο Bloomberg, o Ηallmark είπε: «Στο μέλλον θα υπάρχει ένας νέος παράγοντας στην αγορά αυτοκίνητου, θα είναι αυτός της ηθικής». Φυσικά, ο Hallmark αναφέρεται στην περιβαντολλογική ευαισθησία που μεγαλώνει συνεχώς και ήδη επηρεάζει τα πλάνα της εταιρείας για τα επόμενα 20 χρόνια.
 
Η Bentley έχει ήδη λανσάρει το πρώτο της υβριδικό μοντέλο ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από το 2025 όλα τα μοντέλα της θα είναι είτε αμιγώς ηλεκτρικά είτε υβριδικά με τα περισσότερα να αναμένεται να εξοπλιστούν με το υβριδικό μηχανικό σύνολο που αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3,0 λίτρων και μια μπαταρία με ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει τα 50 χλμ.

Η εταιρεία βέβαια έχει εδώ και καιρό προετοιμάσει την στροφή της προς την ηλεκτροκίνηση με το EXP 12 Speed 6e concept ενώ ο ίδιος ο Hallmark ανακοίνωσε ότι το νέο Continental GT θα γίνει διαθέσιμο και σε ηλεκτρική έκδοση. Ο διευθύνων σύμβουλος μάλιστα δήλωσε ότι « εάν η μάρκα δεν προσφέρει ηλεκτρικά αυτοκίνητα, θα έχει σίγουρα απώλειες σε καταναλωτικό κοινό».
 

ELASTIKA 2024
OPEL