Αυτή είναι η πρώτη teaser είκονα του επερχόμενου Audi PB18 e-tron.

Ηλεκτρικός o αντικαταστάτης του Audi R8

4.405 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2018)

Μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο Audi PB18 e-tron μας δίνει η Audi λίγες μέρες πριν το ντεμπούτο του στο Pebble Beach.

Τα πλάνα της Audi περιλαμβάνουν σύντομα την παρουσίαση ενός ηλεκτρικού concept, εν ονόματι PB18 e-tron, το οποίο θα αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του R8 μελλοντικά, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Λίγες μέρες πριν την παρουσίασή του, λοιπόν, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην εβδομάδα αυτοκίνησης στο Pebble beach του Monterey στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών στις 23 Αυγούστου, η γερμανική premium φίρμα ξεκινά το χορό των αποκαλύψεων δίνοντας στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του μοντέλου σε μορφή teaser.
 

Αν και δεν μπορούμε να δούμε και πολλά πράγματα, λόγω του φωτισμού της εικόνας, εκείνα που ξεχωρίζουν είναι τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, το χαμηλό και συνάμα φαρδύ αμάξωμα με τους εξαιρετικά τονισμένους ώμους, αλλά και οι δύο κάμερες που βρίσκονται εκατέρωθεν της οροφής παίζοντας τον ρόλο των πλαϊνών καθρεπτών με την μετάδοση βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Αξίζει να αναφερθεί πως, το γερμανικό στρατόπεδο μιλά για την άντληση σχεδιαστικών στοιχείων από το αγωνιστικό Audi R18 e-tron που συμμετείχε και νίκησε στο Le Mans, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και κάποια κοινά και με το E-tron, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο μαζικής παραγωγής της μάρκας το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α..

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες, όποτε μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto