H ισχύς της A 45 θα πηγάζει από ένα νέο 2λιτρο μοτέρ με ιπποδύναμη λίγο παραπάνω από 400 ίππους.

«Hμίγυμνη» η Mercedes-AMG A 45 (+vid)

3.757 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2018)

To ντεμπούτο της κορυφαίας έκδοσης επιδόσεων της A-Class αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους. Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια δοκιμών πιάστηκε στο φακό των κατασκόπων η νέα Mercedes-AMG A 45, έχοντας μάλιστα ελαφρύ καμουφλάζ, αποκαλύπτοντας έτσι τα πρώτα σημαντικά στοιχεία για την εξωτερική της εμφάνιση.

Το μοντέλο που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του επόμενου έτους, υιοθετεί στην νέα του γενιά δύο διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης στρογγυλού σχήματος, αντί για τις τετραγωνισμένες του τωρινού μοντέλου ενώ στον πρόβολο, η A 45 θα λάβει την γρίλια Panamericana. Τέλος, αν και η A 45 που θα δείτε παρακάτω στο video εξοπλίζεται με ένα μικρό σπόιλερ στο τέλος της οροφής, το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να εξοπλιστεί με κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό δεδομένου πως η A 35 έλαβε μια πραγματικά εντυπωσιακού μεγέθους αεροτομή.
 
Όσον αφορά το μοτέρ, η ισχύς της A 45 θα πηγάζει από ένα νέο 2λιτρο μοτέρ με ιπποδύναμη λίγο παραπάνω από 400 ίππους (στην κορυφαία έκδοση S) σε συνεργασία με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το 4Matic σύστημα τετρακίνησης.

Δείτε το video.
 

Mercedes
test center