Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε το Honda CR-V με όφελος που μπορεί να αγγίξει και τις 5.000 ευρώ.

Honda CR-V με όφελος 5.000 ευρώ

Διαβάστηκε από 5486 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2017
 

Το CR-V γίνεται πιο προσιτό από ποτέ με έκπτωση έως και 5.000 ευρώ, που ανακοινώθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία της Honda. Δείτε πως διαμορφώνεται η τιμή του μεγάλου SUV της ιαπωνικής φίρμας, αλλά και όλα τα έξτρα οφέλη της προσφοράς.

To CR-V είναι τώρα διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda, του Επίσημου Εισαγωγέα-Διανομέα της μάρκας στην Ελλάδα, στην πιο συμφέρουσα τιμή από 27.750 ευρώ, με όφελος για τον πελάτη που φτάνει μέχρι και τις 5.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα η τιμή της δικίνητης έκδοσης CR-V Comfort ξεκινά από τις 27.750 ευρώ.
 
Σημειώνουμε πως το μέγιστο όφελος των 5.000 ευρώ για τον πελάτη είναι ένας συνδυασμός έκπτωσης 3.000 ευρώ για την τετρακίνητη έκδοση του CR-V σε συνδυασμό με τη χρήση του προγράμματος «Όλα είναι Δυνατά».
 
 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Όλα είναι Δυνατά» οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:
  • 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης
  • 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.
  • 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance
  • Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).
  • Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.