19 φωτογραφίες »

Το ταμπλό του Kona είναι στιβαρό και ποιοτικό, με την κεντρική κονσόλα να αποτελείται από δύο «ορόφους». Ευχάριστη νότα τεχνολογίας ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Εσωτερικό: Πιο πρακτικό το Kona, πιο ευρύχωρο το LEΑF

44.851 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2020)

Περνώντας στην καμπίνα των δύο μοντέλων, η σχεδίαση του ταμπλό και στις δύο περιπτώσεις διατηρεί μια συμβατική προσέγγιση με λιτό διάκοσμο και καλοσυναρμολογημένα μέρη από σκληρά στην υφή υλικά, αν και το LEAF διαθέτει μια φάσα με μαλακή επένδυση. Το Kona διαφοροποιείται στην κεντρική κονσόλα που έχει δύο ορόφους δημιουργώντας έτσι περισσότερες θέσεις για αντικείμενα, αλλά και στον πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο πίνακας οργάνων και του LEAF, με μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο στα δεξιά και μία ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών στα αριστερά.

Σχετικά με την ευρυχωρία, το μεγαλύτερο LEAF έχει το προβάδισμα, με φαρδύτερο πίσω κάθισμα και περισσότερο αέρα για τα γόνατα των πίσω, ωστόσο και στα δύο μοντέλα τρεις ενήλικοι θα βολευτούν σχετικά άνετα. Τέλος κορυφαίος είναι ο χώρος αποσκευών του LEAF με 435 λτ., έναντι 332 λτ.. του Kona.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto