7 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Kia XCeed παραπέμπει στο Ceed στο οποίο βασίζεται και είναι σύγχρονο και ευχάριστο σε διάκοσμο αλλά και καλό ποιοτικά.

Εσωτερικό: Hi-tech & με premium στοιχεία

61.306 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Διαφορετικός αλλά προς την ίδια οδηγοκεντρική κατεύθυνση είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος των τριών CUV μοντέλων. 

Το XCeed της Kia προβάλλει ένα αισθητά ανεβασμένο ποιοτικό επίπεδο προσεγγίζοντας πιο premium κατασκευές της κατηγορίας. Σχεδιαστικά βασίζεται στο Ceed με τα υλικά να είναι μαλακά στο μεγαλύτερο μέρος τους και το φινίρισμα κορυφαίο. Ο high tech αέρας του διαμορφώνεται από τον όμορφο και ευανάγνωστο  πίνακα οργάνων και την οθόνη αφής του συστήματος infotainment των 8 ή προαιρετικά των 10,25 ιντσών, με όλες τις νέες σύγχρονες λειτουργίες ενώ και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι υπερπλήρης με σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος κ.α.. 

Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και στο εσωτερικό του το Mazda CX-30 τόσο σε αισθητικό επίπεδο, όσο σε διάκοσμο και ποιότητα. Όπως και στην περίπτωση του  Kia, και το  Mazda CX-30 βασίζεται και αυτό στο μικρομεσαίο αδελφάκι του, το Mazda 3. Στο εσωτερικό του είναι έκδηλη από την πρώτη ματιά η premium υλοποίηση τόσο σε υλικά, όσο σε συναρμογή και φινίρισμα ενώ κερδίζει τον παρατηρητή και με τον high-tech χαρακτήρα του με την οθόνη αφής των 8,8 ιντσών στο πάνω μέρος του ταμπλό. Πλήρης και όμορφος είναι ο πίνακας οργάνων με τα συμβατικά στοιχεία και το ψηφιακό ταχύμετρο, ενώ όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα ο οδηγοκεντρικός χαρακτήρας συμπληρώνεται από την ευχάριστη θέση οδήγησης.

Το Τοyota C-HR είναι και αυτό σπορτίφ  και ξεχωριστό στο εσωτερικό του, με τις μοντέρνες γραμμές να κυριαρχούν και εκεί, ενώ χαρακτηρίζεται από το ασύμμετρο και ελαφρά στραμμένο προς τον οδηγό ταμπλό. Η ποιότητα είναι αναβαθμισμένη και έτσι ακόμα καλύτερη μετά την ανανέωσή του, με τα μαλακά υλικά να  έχουν καλή συναρμογή και φινίρισμα. Όσον αφορά στα high-tech στοιχεία του, αυτά προκύπτουν από την οθόνη αφής 8 ιντσών του infotainment Toyota Touch 2 και τα συστήματα υποβοήθησης του Toyota Safety Sense που διαθέτει. 

Χώροι: Για μια οικογένεια
Οι χώροι επαρκούν σε κάθε περίπτωση για τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας και στις 3 περιπτώσεις, ενώ θετικό είναι το στοιχείο πως σε κανένα μοντέλο δεν παρουσιάζεται πρόβλημα με τον χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών, παρά την κουπέ αισθητική που συχνά επηρεάζει αυτό το πεδίο.

Συγκριτικά πάντως, τα XCeed και CX-30 κοντράρονται στενά, με τους χώρους να έχουν μικρές διαφορές για τα κεφάλια υπέρ του Mazda, ενώ το μοντέλο της Kia έχει μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος. Και τα δύο προσφέρουν ίδια επίπεδα χώρων για τα πόδια των πίσω και παραπλήσιο για τις αποσκευές.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
OPEL