Στην εικόνα βλέπετε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Κόβεται τον Μάρτιο η Χ4

Διαβάστηκε από 2669 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2018
 

Πολύ κοντά στο τέλος της βρίσκεται η τρέχουσα BMW X4 σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα.

Μέσα στον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις αρχές Μαρτίου, αναμένεται να κόψει από τη γραμμή παραγωγής, η BMW, το τρέχον μοντέλο της Χ4, ύστερα από περίπου τέσσερα χρόνια.
 
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το γερμανικό μοντέλο θα εκλείψει, καθώς ο διάδοχός του είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του αμέσως μετά.
 
Επίσημες πληροφορίες για το πότε θα παρουσιαστεί η νέας γενιάς Χ4 δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο το γεγονός πως η αποκάλυψή της θα γίνει εντός του 2018, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης είναι ένας πιθανός χώρος για την αποκάλυψή της, είτε ως concept, είτε ως μοντέλο παραγωγής.


Το νέο μοντέλο θα έρθει με ανανεωμένο σχεδιασμό, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR πάνω στην οποία πάτησαν η νέα Χ3 και η Χ4 δεύτερης γενιάς, ενώ λέγεται πως θα προσφέρεται με μια ευρεία γκάμα βενζινοκινητήρων και κινητήρων ντίζελ.
 
Τέλος, σίγουρη πρέπει να θεωρείται και μία ισχυρή έκδοση Χ4 Μ, που θα έχει ένα πιο επιθετικό σχεδιασμό, διαφορετικές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, μεγαλύτερους τροχούς, αλλά και έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3.0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει περίπου 450 ίππους.

Tags: BMW X4
 

BMW X4 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ