Προσέξτε το εφέ από τις κόκκινες ζάντες αλλά και τα φώτα εμπρός αλά LMX R8.

Όπως και να το κάνουμε η πτέρυγα πίσω είναι μεγάλη κακία!

Κολασμένο Audi R8 (+video)

5.633 Επισκέψεις στο άρθρο (11/8/2015)

Ας απολαύσουμε σε εικόνες και video, ίσως την πιο ολοκληρωμένη βελτίωση που έχει γίνει ποτέ σε Audi R8.

Το Audi R8 V10 της mcchip-dkr και συγκεκριμένα το Projekt Potter & Rich Recon MC8 V10 FSI Supercharged είναι ίσως η πλέον ολοκληρωμένη βελτίωση που έχουμε δει ποτέ για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Η προσοχή που έχει δοθεί σε όλους τους τομείς είναι απίστευτη και δεν αφήνει κανένα περιθώρια σε ατέλειες και σε περαιτέρω βελτιώσεις, όσο μπορεί να πει κανείς κάτι τέτοιο.

Ας μην είμαστε άλλο φλύαροι όμως και ας ασχοληθούμε με το Audi R8. Εμφανισιακά είναι εμπνευσμένο από τα αγωνιστικά του Le Mans (βλέπε R8 LMS) με πινελιές από LMX ενώ πλέον το αμάξωμά του είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Μάλιστα διαθέτει πλήθος αεροδυναμικών βοηθημάτων/πτερυγίων καθώς και μία τεράστια σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος.

Το εσωτερικό του, αν και παραπέμπει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο έχει κρατήσει ανέσεις όπως σύστημα πολυμέσων και αυτόματο κλιματισμό, ενώ έχει γενναίες δόσεις ανθρακονημάτων και αλκαντάρας.

Το ζουμί φυσικά, όπως σε κάθε βελτίωση έτσι και σε αυτή είναι το μοτέρ. Εδώ ο υπερτροφοδοτούμενος 5,2 λτ. V10 έχει νέα εντόσθια, νέο σύστημα εισαγωγής/εξαγωγής και πλήθος άλλων αλλαγών, που δεν ανακοινώνονται, για να αποδίδει περισσότερα από 850 άλογα. Φυσικά αλλαγές υπάρχουν στην ανάρτηση αλλά και στο σύστημα πέδησης καθώς και στην μετάδοση.

Ας το απολαύσουμε σε αυτό το πρώτο video trailer περιμένοντας το κανονικό… επεισόδιο!


Toyota
moto