Η εντυπωσιακή Mustang Bullitt.

Ξεχωρίζει στο περίπτερο της Ford η Bullitt

2.911 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2018)

Η «θηριώδης» Mustang Bullitt που αποτίει φόρο τιμής στη Mustang που «συμπρωταγωνίστησε» δίπλα στον Steve McQueen στην θρυλική ταινία Bullitt, είναι το αυτοκίνητο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τα βλέμματα των επισκεπτών του περιπτέρου της Ford.

Το ιδιαίτερο μοντέλο της Ford το οποίο πρώτοι οδηγήσαμε κατ αποκλειστικότητα, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μπροστά στο ελληνικό κοινό. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το δουν για λίγες ημέρες ακόμα στο περίπτερο της Ford στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2018, η οποία θα διατηρήσει ανοιχτή της πύλες της μέχρι και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.  
 
Λόγω των κινηματογραφικών καταβολών που έχει η Bullitt, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία στη χώρα μας, η Ford επέλεξε στην πρεμιέρα της να προσκαλέσει τον κριτικό κινηματογράφου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να πει δύο λόγια.
«Η Mustang Bullitt είναι ένα αυτοκίνητο μύθος… Στην ιστορία του σινεμά έχουν περάσει πάρα πολλά αυτοκίνητα… ¶λλα ήταν χαριτωμένα, όπως το «κατσαριδάκι», άλλα ήταν υπεραυτοκίνητα που ανήκουν στο χώρο το φαντασιακό, όπως το Batmobile… Πολλοί ήταν και οι ηθοποιοί που συνδέθηκαν με τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν στις ταινίες τους, αλλά ποτέ ένας ηθοποιός (και έμπειρος οδηγός στη συγκεκριμένη περίπτωση) δεν ταυτίστηκε τόσο απόλυτα με το αυτοκίνητό του, όπως ο Steve McQueen με την Mustang στη θρυλική ταινία Bullitt.

Σα να έγινε σιωπηρή όσμωση ανάμεσα σε ένα δυναμικό όχημα και έναν cool άνδρα, σε μία συμφωνία «κυρίων» που παραμένει αναλλοίωτη… Στην θρυλική ταινία του 1968, ο Steve McQueen υποδυόταν τον αστυνομικό Frank Bullitt και η δεκάλεπτη σεκάνς, στην οποία παρακολουθεί τους διώκτες του και αντιστρέφει τους ρόλους κυνηγώντας τους ανελέητα στο κέντρο και τα περίχωρα του San Francisco, εξακολουθεί να με καθηλώνει», ήταν τα λόγια του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.
 
Τέλος να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα της Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» είναι τα εξής:

·         SUV: Ford Edge, Ford Kuga, Ford EcoSport
·         ACTIVE: Ford Focus Active, Ford Fiesta Active, Ford KA+ Active
·         ST-LINE: Ford Focus ST-Line, Ford Fiesta ST-Line
·         PERFORMANCE:  Ford Mustang Bullitt, Ford Fiesta ST
·         Ford Ranger
·         Ford Tourneo Connect

Toyota
test center