Πολύ ξεκάθαρη η δέσμη της Χ1, με στενό και ευθύγραμμο σχήμα προς τα εμπρός και πολύ φωτεινή.

BMW X1

336.149 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

Η BMW X1 ήταν από τα μοντέλα που απέσπασαν θετικότατες εντυπώσεις για την απόδοση των LED φωτιστικών σωμάτων της (προεραιτικά biLED προβολείς με εκτεταμένες λειτουργίες και κόστος 1.047 ευρώ). Η δέσμη τους είναι ξεκάθαρη, φωτίζοντας το έδαφος σχεδόν από εκεί που τελειώνει ο προφυλακτήρας και μέχρι τα 45 μέτρα όντας πάρα πολύ φωτεινή, ενώ από αυτό το σημείο και έπειτα σταδιακά χάνει τη φωτεινότητά της.

Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε κυρίως το καρότσι στα 30 μ., αλλά και την τελευταία αριστερή κορίνα στα 60 μέτρα, ενώ πολύ δυνατά καλύπτεται το STOP κάποια μέτρα νωρίτερα.

Πάντως, από την άλλη η δέσμη μοιάζει να έχει στενό σχήμα και ευθύγραμμο προς τα εμπρός, περιορίζοντας έτσι το εύρος αριστερά κατά κύριο λόγο και δεξιά, όπου αν και περιορισμένο θα ικανοποιήσει τον οδηγό. Βεβαίως σε ταχύτητες 40-70 χλμ./ώρα οι προβολείς στρίβουν ανάλογα με την πορεία.

Στα θετικά της X1 και ο τρόπος που την αντιλαμβάνονται τα ακόλουθα οχήματα, χάρη στα πολύ μεγάλα κόκκινα τμήματα, με την πινακίδα να φαίνεται «καμπάνα». Τέλος εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του γερμανικού μοντέλου, με κρυφά φώτα στα πάνελ και δύο λεπτές αλλά πολύ δυνατές πλαφονιέρες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto