Εντυπωσιακός και ξεκούραστος ο λευκός απαλός χρωματισμός που σχηματίζεται από τα φώτα του Compass, ωστόσο η δέσμη τους μαζεύεται κεντρικά και κοντά στο αμάξωμα.

Jeep Compass

336.173 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

Ξεχωρίζει αμέσως και σε προδιαθέτει ότι θα πάει καλά μόνο και μόνο λόγω ύψους, καθώς οι προβολείς απέχουν 91 εκ. από το έδαφος, ενώ εντυπωσιακός και ο λευκός απαλός χρωματισμός που σχηματίζεται από τα φώτα. Στην πορεία όμως τα πράγματα αλλάζουν λίγο, καθώς η κύρια ένταση της δέσμης μαζεύεται κεντρικά και σχετικά κοντά στο αυτοκίνητο, σε απόσταση μέχρι 30 μ.  

Το καρότσι που βρίσκεται σε αυτή την απόσταση οριακά βρίσκεται μέσα στο οπτικό κάδρο του οδηγού, ενώ και το STOP δέχεται πιο πολύ φως χαμηλά στην κολώνα του. Πολύ δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποιος το επικείμενο εμπόδιο στα 60 μέτρα και αριστερά καθώς όσο πηγαίνει πιο μακριά η δέσμη μοιάζει να ξεψυχάει σχετικά απότομα. 

Γενικότερα η δέσμη του δεν είναι από τις κορυφαίες, καθώς μοιάζει λίγο στενή και έχει αρκετές τρύπες σε διάφορα σημεία. Ωστόσο από την άλλη διαθέτει corner assist γεγονός που εξυπηρετεί κατά πολύ την ορατότητα αριστερά και δεξιά. Αρκετά φωτεινή και η πινακίδα του όταν προπορεύεται, όπως φυσικά και η ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή των πίσω σωμάτων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN