Η Mercedes GLA έχει πολύ δυνατή κιτρινωπή δέσμη στο κέντρο του φάσματος, ενώ στέλνει πολύ φως στο δεξί μέρος του δρόμου.

Mercedes GLA

336.130 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

Η Mercedes GLA με φώτα αλογόνου έδειξε να έχει πολύ δυνατή δέσμη στο κέντρο του φάσματος, ενώ στέλνει πολύ φως στο δεξί μέρος του δρόμου. Αντίθετα, την αριστερή πλευρά του οδοστρώματος δεν την καλύπτει το ίδιο καλά.

Η σχετική μέτρησή μας έδειξε ότι στα 15 μέτρα συγκεντρώνεται μεγάλη ποσότητα της φωτιστικής δύναμης του μοντέλου, ενώ όσο αυξάνεται η απόσταση η δύναμη πέφτει. Στη GLA φαίνεται να της στοιχίζει και όλη η σχεδίαση του εμπρός μέρους η οποία μοιάζει να ρίχνει το «βλέμμα» του μοντέλου χαμηλά προς το δρόμο. Σε αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι το φωτιστικό σώμα βρίσκεται μόλις 71 πόντους πάνω από το έδαφος.

Το Stop στα 35 μέτρα ήταν πολύ εύκολα αναγνωρίσιμο και ειδικά στο πάνω μέρος του που είναι και το ζητούμενο. Αριστερά, η «μητέρα με το καρότσι» δεν ήταν το ίδιο ξεκάθαρη και το μέσο και άνω μέρος του δεν φαινόταν καλά. Γενικό χαρακτηριστικό της GLA και η βαθιά κίτρινη απόχρωση που έχει η δέσμη της. Τέλος ευανάγνωστη είναι η πινακίδα της και έντονα τα πίσω φώτα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRANSPORTER
test center