Ο χαρακτηριστικός λευκός φωτισμός των BiLED λαμπτήρων, ο οποίος σχηματίζει ένα τετράγωνο σχήμα.

Mitsubishi Eclipse Cross

336.144 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

Το Mitsubishi Eclipse Cross είχε μια από τις χαρακτηριστικότερες δέσμες εκ των μοντέλων που δοκιμάσαμε. Εν αρχή είναι ο χαρακτηριστικός λευκός φωτισμός των BiLED λαμπτήρων (στάνταρ στην έκδοση Intense Plus), ο οποίος σχηματίζει ένα τετράγωνο σχήμα πάνω στο ολοσκότεινο οδόστρωμα. Ο σχηματισμός αυτός προκύπτει αρχικά από τον τρόπο που ανοίγει η δέσμη σχεδόν από τα πρώτα σημεία που πέφτει το φως, από το μεγάλο της εύρος, με αρκετό φως αριστερά και δεξιά και τον απότομο τρόπο που κόβεται απότομα η παροχή φωτός στα 60 μέτρα βάθος.

Στο μάτι μας φάνηκε να είναι ιδιαίτερα δυνατό στη μέση ενώ στέλνει αρκετό φως και στην αριστερή πλευρά. Το καταγραφικό έδειξε κορυφαία συγκέντρωση φωτός στα 15 μ., ωστόσο η δέσμη φωτίζει σχετικά χαμηλά, καθώς και το καρότσι ήταν ορατό μέχρι και λίγο πάνω από τη μέση, ενώ και η πινακίδα σκοτείνιαζε απότομα περίπου από το μέσο του στύλου.

Από πίσω έχει την πιο χαρακτηριστική εικόνα με τα μεγάλα και έντονα κόκκινα σώματα, ενώ η πινακίδα είναι ευδιάκριτη χάρη στο κίτρινο σποτ που τη φωτίζει. Μέσα θα συναντήσουμε δύο πηγές μπροστά και μία πίσω.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center