Το Peugeot 3008 είναι από τα κορυφαία μοντέλα στο θέμα μας με φώτα αλογόνου.

Peugeot 3008

336.171 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

Θετικές οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε από τις λάμπες αλογόνου του Peugeot 3008, το οποίο είναι από τα κορυφαία με αυτού του είδους λαμπτήρες. Τα φώτα του γαλλικού μοντέλου είναι πάρα πολύ δυνατά με αρκετή ένταση ακριβώς εμπρός και στη μέση, αλλά με ωραία διάχυση της δέσμης αριστερά-δεξιά. Μάλιστα το Corner Assist ενισχύει ακόμα περισσότερο το εύρος της, το οποίο ούτως ή άλλως είναι αρκετά ικανοποιητικό. 

Στις κοντινές αποστάσεις η φωτεινότητα της δέσμης φτάνει ψηλά, βλέποντας πολύ καλά το STOP, ενώ στα 30 μέτρα, το καρότσι ξεχωρίζει εύκολα και με ευκρίνεια. Στις κορίνες ο μετρητής μας έδειξε ότι συγκεντρώνει πολύ φως στις μεσαίες και χάνει λίγο στις ακριανές, επαληθεύοντας ότι εστιάζει στο κέντρο. Σημαντικό στοιχείο ότι η δέσμη φτάνει αρκετά μακριά, με την κορίνα στα 60 μέτρα να είναι καλά ορατή. 

Οι χαρακτηριστικές νυχιές στα πίσω φανάρια θα ξεχωρίσουν σαν σχήμα, ωστόσο δεν είναι πολύ δυνατά φωτισμένες, σε αντίθεση με την πινακίδα που φαίνεται «καμπάνα». Ωραίο φως πάνω στο ταμπλό και στις πόρτες, όπως και πίσω.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
skoda