Μario Kart μέσα στη νέα CLA

2.224 Επισκέψεις στο άρθρο (4/3/2019)

H Μercedes θέλησε να δείξει τις δυνατότητες του νέου συστήματος ψυχαγωγίας ΜBUX. Δείτε τι έκανε.

Tην δυνατότητα να παίξουν το, παλιό αλλά ακόμα δημοφιλές, παιχνίδι Mario Kart έδωσε η Mercedes σε όσους επισκέφτηκαν το περίπτερό της στο Mobile World Congress που έλαβε χώρα στην Βαρκελώνη από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Η μάρκα ήθελε να κάνει επίδειξη του νέου MBUX συστήματος infotainment και για αυτό έφερε μαζί της στην εκδήλωση τη νέα CLA, εξοπλισμένη με το παιχνίδι SuperTuxKart, μια έκδοση του παιχνιδιού Mario Kart που μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις πλατφόρμες (Linux, macOS, Windows, Android).
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, η Mercedes έχει φροντίσει το αυτοκίνητο να αλληλεπιδρά με το παιχίδι με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, πέρα από το γκάζι και το φρένο σε ρόλο τιμονιέρας, οι αεραγωγοί φέρνουν αέρα στην καμπίνα ανάλογα με το πόσο γρήγορα πηγαίνει ο χρήστης στο παιχνίδι, ο φωτισμός αλλάζει ανάλογα το σημείο του παιχνιδιού ενώ όταν ο χρήστης τρακάρει στο παιχνίδι, η ζώνη ασφαλείας της CLA στενεύει.

Αυτά είναι μόνο λίγα από αυτά που λέγεται πως ετοιμάζει η Mercedes για το άμεσο μέλλον. Τι άλλο θα θέλατε να δείτε από την μάρκα;
 

Toyota
test center