2 φωτογραφίες »

H Ford δημοσίευσε εικόνες teaser που παρουσιάζουν το μοντέλο με καμουφλάζ.

Με 532 ίππους η Ford Mustang Mach 1

2.473 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

Ο ερχομός της νέας Ford Mustang Mach 1 έχει επιβεβαιωθεί, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και για την ισχύ του μοντέλου η οποία μέχρι σήμερα παρέμενε άγνωστη. Αυτό όπως φαίνεται αλλάζει, καθώς δημοσιεύματα έρχονται για να γνωστοποιήσουν και αυτή την πληροφορία.


Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής ήταν πως η νέα έκδοση της Mustang θα αντλεί την ισχύ της από τον γνωστό Coyote V8 5,0 λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα. Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο μοτέρ για τις ανάγκες της Mustang Mach 1 θα είναι ρυθμισμένο να προσφέρει 532 ίππους και 610 Nm ροπής. Αν αυτό επιβεβαιωθεί και στην πράξη τότε σημαίνει πως η Mustang Mach 1 θα είναι πολύ πιο δυνατή από την ισχυρότερη Bullitt που προσφέρει με 487 ίππους και 569 Nm ροπής.
 
Φυσικά μέχρι να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, όμως όλα δείχνουν πως η Mustang Mach 1 θα κάνει μεγάλο «θόρυβο» στην παγκόσμια αυτοκινητική πιάτσα με την επιστροφή της.
 
Από κει και πέρα να θυμίσουμε πως πρόσφατα η Ford δημοσίευσε εικόνες teaser που παρουσιάζουν το μοντέλο με καμουφλάζ. Οι εικόνες αποκαλύπτουν ότι η Mach 1 έχει αναθεωρημένο το εμπρόσθιο μέρος, που αναλύεται σε νέα μάσκα με δύο μεγάλα, κυκλικά ανοίγματα σε κάθε πλευρά και ένα τραπεζοειδές πλέγμα μεταξύ τους.  Ανασχεδιασμένο είναι και το κάτω μέρος με ευρύτερους αεραγωγούς, ενώ κοιτάζοντας μέσα από το παράθυρο, υπάρχει ένα roll cage και Sparco αγωνιστικά καθίσματα, ωστόσο ίσως αυτά να μην υπάρχουν στο μοντέλο παραγωγής.
 
Τα φρένα είναι της Brembo με συνδυάζονται με μεγάλες δαγκάνες, ενώ τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 ακολουθούνται από μαύρους τροχούς με πολλές ακτίνες. Τέλος στο πίσω μέρος η Mach 1 διακρίνεται από την αεροτομή, όπως και από τις τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης που φαίνεται να έχουν αρκετά μεγάλη διάμετρο.  
 
Το πιθανότερο σενάριο θέλει την Ford Mustang Mach 1 να παρουσιάζεται πριν το τέλος του έτους.

Mercedes
test center