Ο Garry Telaak είναι επικεφαλής σε ένα από τα τμήματα σχεδιασμού της Audi.

Η ελληνική αποστολή στο driving experience center αποτελούμενοι από στελέχη της Audi και δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου.

Γράψαμε μερικούς γύρους με οδηγό τον Προϊστάμενο Δημοσίων Σχέσεων της Kosmocar, Θανάση Αγγελή.

H Αudi μας έδειξε το πρωτότυπο αυτοκίνητο της για το DTM. Παρόντες και οι οδηγοί Jamie Green & Adrien Tambey που τρέχουν στο DTM με την ομάδα Audi Sport Team Rosberg.

Πολλά χαμόγελα από τον Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Audi, Νικόλα Μπέρναρντ, μετά το ξεφάντωμα που έκανε στην πίστα.

Στις εγκαταστάσεις της Audi στο Ίνγκολσταντ μπορεί να παραλάβει κάποιος το καινούργιο του αυτοκίνητο, αν το επιθυμεί. Δηλαδή μετά τη γραμμή παραγωγής. Καθημερινά η Audi παραδίδει 250 καινούργια αυτοκίνητα στην έδρα της.

Οι εκπαιδευτές της Audi εξήγησαν τους κανόνες της πίστας.

Ο Κώστας Μανούσος, Εκπαιδευτής Πωλήσεων & Υπεύθυνος Οργανωτικής Εκπαίδευσης της Audi, εξηγεί τα χαρακτηριστικά του Sport Center.

Eλάχιστοι ιδιοκτήτες Audi Q7 θα κινηθούν σε τέτοιες καταστάσεις.

Ο Στήβεν Σίρτης , Γενικός Διευθυντής και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Kosmocar, έχοντας συμπληρώσει μερικούς γύρους με το R8.

Garry Telaak: Ένα ελληνικό μυαλό στο σχεδιασμό της Audi & Στιγμιότυπα

30.193 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2016)

Γεννημένος στην Αργεντινή το 1969 από Αργεντινό πατέρα και Ελληνίδα, ο Garry Telaak επέστρεψε στην πόλη της μητέρας του τη Θεσσαλονίκη για να ζήσει από το 1975 μέχρι το 1981. Εκεί στα πρώτα σχολικά του χρόνια, ανακάλυψε τη μεγάλη του αγάπη για το σχέδιο αυτοκινήτου. Όπως ο ίδιος δήλωσε, κάτω από τα σχολικά βιβλία του έβρισκες πάντα ένα σκίτσο με ρόδες. Ήταν δε στη Θεσσαλονίκη όπου ο πατέρας του αγόρασε το πρώτο -5κύλινδρο- Audi (100) της οικογένειας με το ο οποίο ο μικρός Gary ερωτεύτηκε σφοδρά. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους. Με 6 γλώσσες και σπουδές πού αλλού, στο σχέδιο αυτοκινήτου στη Γερμανία, η καριέρα του ξεκίνησε στα βιομηχανικά οχήματα αρκετά χρόνια πριν, σαν freelance σχεδιαστής, ενώ από το 1997 δουλεύει για την Audi. Έχει αναμειχτεί στη σχεδίαση  των TT, Α8, του προηγούμενου Α3 (και Sportback),  στο υπάρχον Α3, Q7, A4 f/l, A6 f/l, στο νέο Α4, στο R8 και στο προηγούμενο TT.  Το τελευταίο δημιούργημα της Audi, πάνω στο οποίο έχει βάλει το χεράκι του ο κ.Telaak είναι το ολοκαίνουργιο Q2. 
Στο πλαίσιο της παρουσίας μας στο Ίγκολσταντ, ο Garry Telaak παρουσίασε στην ελληνική αποστολή πολλά από τα «μυστικά» της σχεδίασης των αυτοκινήτων, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόοδο που έχει σημειώσει η Audi στο συγκεκριμένο τομέα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center