Το ελαστικό Bridgestone Turanza T005 εξελίχθηκε προκειμένου να ταιριάζει απόλυτα στη νέα Mercedes A-Class.

Bridgestone Turanza T005

Με Bridgestone Turanza η νέα A-Class

3.935 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2018)

Η νέα Mercedes A-Class εφοδιάζεται με το touring ελαστικό Bridgestone Turanza T005 για το οποίο χρειάστηκαν περισσότερα από 2 χρόνια συνεργασίας των δύο εταιρειών προκειμένου να τελειοποιηθεί για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Το συγκεκριμένο ελαστικό προμηθεύεται στο πλήρες διαστασιολόγιο για ζάντες 17 έως 19 ιντσών συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών με τεχνολογία Run Flat για 17άρες και 18άρες ζάντες. Πέραν αυτού, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Bridgestone το Turanza T005 λειτουργεί άψογα με τη νέα A-Class. βελτιστοποιώντας την εμπειρία οδήγησης, ανταποκρινόμενο παράλληλα στα υψηλά πρότυπα για τα οποία ξεχωρίζουν τόσο η Bridgestone όσο και η Mercedes-Benz.
 

Ο Daniele Turriziani, οδηγός δοκιμών της Bridgestone, εξηγεί πως «Η A-Class έχει ένα πολύ νεανικό, δυναμικό χαρακτήρα, στοιχεία που θέλαμε να φέρει στο προσκήνιο το Turanza T005. Έτσι, προσαρμόσαμε τα ελαστικά στο αυτοκίνητο από την αρχική φάση σχεδιασμού και οριστηκοποιήσαμε την τελική σύνθεση γόμας του πέλματος βάσει των πλάνων και του σχεδιασμού της A-Class». Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρείας ελαστικών, η πρόσφυση στο βρεγμένο είναι εξαιρετική και το Turanza T005 προσφέρει μία άνετη εμπειρία οδήγησης.

Παράλληλα, αυτή η προσέγγιση έχει επιτρέψει στη Bridgestone να αναπτύξει ένα ελαστικό που υπόσχεται τις καλύτερες στην κατηγορία επιδόσεις Ευρωπαϊκής Ετικέτας για τα ελαστικά τεχνολογίας Run-Flat, χάρη στα οποία οι οδηγοί της νέας Mercedes A-Class δεν θα χρειαστεί να σταματήσουν στο πλάι του δρόμου εξαιτίας ενός κλαταρισμένου ελαστικού.
 
Τέλος, σημειώνουμε πως η χειμερινή σειρά έχει ήδη εγκριθεί από την Mercedes-Benz, ούτως ώστε να είναι διαθέσιμη προς αγορά όταν χρειαστεί να αλλάξετε ελαστικά στη νέα A-Class.

Hyundai
vw