4 φωτογραφίες »

Η βρετανική φίρμα δεν είναι η πρώτη που προσφέρει τέτοια διαμόρφωση στο εσωτερικό.

Με τετραθέσια διάταξη η Bentley Flying Spur

2.096 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2020)

Η Bentley προσφέρει ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών ως μέρος του πρόσθετου εξοπλισμού για την Flying Spur και πλέον δίνει τη δυνατότητα στο εσωτερικό της ναυαρχίδας να διαμορφωθεί με τετραθέσια διάταξη.

Η βρετανική φίρμα δεν είναι η πρώτη που προσφέρει τέτοια διαμόρφωση στο εσωτερικό με δύο διαφορετικά καθίσματα στο πίσω μέρος, καθώς άλλα πολυτελή σεντάν όπως το Lexus LS το έχουν ήδη στη λίστα των επιλογών τους. Ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε κανένα πρόβλημα για τους ανθρώπους της Bentley.
 
Η τετραθέσια Flying Spur έχει μια κεντρική κονσόλα που εκτείνεται από το μπροστά μέρος και φτάνει μέχρι το πίσω, διαχωρίζοντας με αυτό τον τρόπο και τις δύο πίσω θέσεις. Η κεντρική κονσόλα στο πίσω μέρος διαθέτει οθόνης αφής 5 ιντσών, θήκες για ποτήρια και επιπλέον χώρους αποθήκευσης. Παράλληλα οι πλάτες των μπροστά καθισμάτων έχουν ενσωματωμένα δύο πτυσσόμενα τραπεζάκια τα οποία οι επιβάτες των πίσω καθισμάτων μπορούν να αναπτύξουν αλλά και να κλείσουν ηλεκτρονικά.
 
Από κει και πέρα πλήθος διαφορετικών δερμάτων είναι διαθέσιμα, όπως και πολλά διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία για την περαιτέρω εξατομίκευση της καμπίνας.
 
Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως η Bentley πρόσθεσε επίσης τρία εξωτερικά χρώματα στη λίστα, ενώ η γρίλια μπορεί να διαμορφωθεί με νέο φινίρισμα χρωμίου.

Hyundai
vw