5 φωτογραφίες »

Μοντέρνα σχεδίαση και γεροδεμένη κατασκευή για την καμπίνα της CLA Shooting Brake.

Eσωτερικό-Χώροι: Μοντέρνο, αλλά όχι τόσο πρακτικό

26.054 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2015)

Το ταμπλό της CLA Shooting Brake έρχεται αυτούσιο από την CLA με τα σκληρά πλαστικά να διαθέτουν μια λεπτή επένδυση μαλακού υλικού. Ωστόσο οι διακόπτες και τα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα δεν πείθουν με το φινίρισμά τους. Η συνολική εικόνα πάντως είναι πιο γεροδεμένη χωρίς τριγμούς. Καινούργιο είναι το περιβάλλον του συστήματος infotainment (αλά C-Class), η έξτρα 8΄΄ έγχρωμη οθόνη του οποίου (όχι αφής) κερδίζει τις εντυπώσεις στο κέντρο του ταμπλό. 


Τα έξτρα ενιαία τύπου μπάκετ καθίσματα μας ενθουσίασαν, όπως και η πολύ καλή θέση οδήγησης. Κάποιες εργονομικές ιδιαιτερότητες συνηθίζονται γρήγορα, αλλά η απουσία χειροκίνητης αναζήτησης σταθμού στο ραδιόφωνο εξακολουθεί να ενοχλεί. Όπως και η περιορισμένη προς τα πίσω ορατότητα.

Μπρος στα κάλλη…
Σε σχέση με την
CLA, ο χώρος αποσκευών της Shooting Brake έχει αυξηθεί κατά 25 λτ. φτάνοντας στα 495. Το έξτρα Load Compartment Package επιτρέπει την κάθετη ρύθμιση της πλάτης των πίσω καθισμάτων και αυξάνει το πορτ μπαγκάζ κατά 100 λτ. Σε κάθε περίπτωση όμως το άνοιγμα της πίσω πόρτας (προαιρετικά και ηλεκτρικά ανοιγόμενη) είναι στενό για να μην χαλάσει η σπουδαία ομολογουμένως αισθητική των πίσω φώτων. 

Οι χώροι για τους επιβάτες είναι καλοί και ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω μεγαλύτερος από της CLA. Oι ψηλοί όμως και πάλι θα έχουν ένα θεματάκι. Θα θέλαμε περισσότερες θήκες για μικροαντικείμενα στις πόρτες και στο ταμπλό, αν και αυτές που υπάρχουν ανάμεσα στα καθίσματα είναι μεγάλες. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
moto