Το λογότυπο της BRABUS δεσπόζει πλέον στο κέντρο της γρίλιας Panamericana.

Στο πίσω μέρος συναντούμε το λογότυπο D40, όπως επίσης και το χαρακτηριστικό «B» στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε επιλογές ζαντών δίνει η BRABUS με το εύρος μεγέθους να κυμαίνεται ανάμεσα σε 20 και 21 ίντσες.

Το φωτιζόμενο μαρσπιέ και τα πατάκια της BRABUS «καλωσορίζουν» τον οδηγό-επιβάτη.

Αλουμινένια είναι τα πεντάλ της βελτιωμένης δια χειρός BRABUS, Mercedes CLS.

Έμφαση στη λεπτομέρεια: Ακόμα και οι μοχλοί από τις ασφάλειες έχουν την υπογραφή του βελτιωτικού οίκου.

Mercedes CLS δια χειρός BRABUS

4.947 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2018)

Η BRABUS παρουσίασε τη δική της πρόταση όσον αφορά στη βελτίωση της Mercedes CLS, η οποία αφίχθη πρόσφατα στη χώρα μας, εστιάζοντας κυρίως στην εμφάνιση.

Η τρίτη γενιά της Mercedes CLS έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Νοέμβρη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Los Angeles, όντας πλήρως εναρμονισμένη με τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά πρότυπα της γερμανικής premium φίρμας. Παρόλα αυτά, η ήδη αιχμηρή και συνάμα elegant εικόνα της νέας CLS δεν εμπόδισε τους ανθρώπους της BRABUS να βάλουν τις δικές τους πινελίες τις οποίες και παρουσιάζουν σε μια ολοκληρωμένη πρόταση σε ό,τι αφορά το αισθητικό κομμάτι.
 

Αρχικά, η γνωστή γρίλια Panamericana πλέον φιλοξενεί στο κέντρο της το έμβλημα της BRABUS, που αντικαθιστά το «αστέρι» της Mercedes, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και στο πίσω μέρος στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Επιπλέον, το πίσω μέρος κοσμεί και το λογότυπο D40, το οποίο και παραπέμπει στην ονομασία που έχει δώσει η BRABUS στη CLS μετά την ενσωμάτωση του βελτιωτικού της πακέτου. Από εκεί και πέρα, ο γερμανικός οίκος έχει φροντίσει να δώσει πέντε επιλογές ζαντών στους υποψήφιους αγοραστές, με εύρος διάστασης από 20 έως και 21 ίντσες, με πιο κλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι εξίσου περιορισμένες με το εξωτερικό, ωστόσο ακόμα και αυτές οι μικρές πινελιές δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια. Αναλυτικότερα, ανοίγωντας την πόρτα της CLS ή αλλιώς D40 το μάτι πέφτει στο φωτιζόμενο μαρσπιέ της BRABUS, τα πατάκια με το λογότυπο του οίκου, όπως επισης και τα πεντάλ αλουμινίου. Το παζλ των αισθητικών βελτιώσεων συμπληρώνεται, όσο μηδαμινό και αν σας φανεί, με τους μοχλούς από τις ασφάλειες στις πόρτες, οι οποίες φέρουν την υπογραφή της BRABUS.

Τέλος, σημειώνουμε πως δεν υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν για το κόστος κτήσης του συγκεκριμένου βελτιωτικού πακέτου.

AUTOFIT PASXA
4green