Το σχέδιο ανήκει στον Aksyonov Nikita.

Μετά από SUV θα δούμε Mustang pick-up;

2.214 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2019)

Η Ford αποφάσισε να προσφέρει την ονομασία Mustang στο νέο της ηλεκτρικό SUV και έδωσε αφορμή στους σχεδιαστές να ξεκινήσουν μία ψηφιακή παραγωγή σχεδίων για άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων που φέρουν το δημοφιλές λογότυπο.

Ένα από τα σχέδια αυτά ανήκει στον Aksyonov Nikita, ο οποίος αποφάσισε να προσαρμόσει (όσο γίνεται) τα χαρακτηριστικά της Mustang σε ένα pick-up. Ουσιαστικά αυτό που σκέφτηκε  ανεξάρτητος σχεδιαστής ήταν μία Mustang στο σώμα του F-150 το οποίο αποτελεί ορόσημο στην εν λόγω κατηγορία.
 
Βέβαια στο όλο σχέδιο ο καλλιτέχνης δεν άλλαξε απλά το σήμα στη μάσκα, αλλά προχώρησε και σε κάποιες διαφοροποιήσεις προκειμένου να «αγριέψει» και να «δυναμώσει» την εμφάνιση του αυτοκινήτου. Για αυτό το λόγο βλέπουμε το μοντέλο στο σχέδιο να χαρακτηρίζεται από τεράστια off-road ελαστικά τα οποία εδρεύουν κάτω από τα πολύ μεγάλα και ευρεία φτερά που προστατεύονται από μαύρο πλαστικό υλικό.
 
Σε σχέση με το F-150 φαίνεται πως ακόμα μεγαλύτερη είναι η απόσταση από το έδαφος, ενώ μεγάλες διαφορές βλέπουμε στο «πρόσωπο» όπου έρχεται κατευθείαν από την ηλεκτρική Mustang Mach-E που είδαμε πριν από λίγες ημέρες.
 
Η αλήθεια είναι πως η κατασκευή μίας Mustang σε μορφή pick-up δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο αν κάναμε την ίδια σκέψη πριν από μερικά χρόνια για μια Mustang σε SUV μάλλον ίδια θα ήταν η αντίδρασή μας. ¶ρα μένει να φανεί αν η Ford στο πίσω μέρος του μυαλού της κάνει τέτοιες σκέψεις.

OPEL NEA MONTELA
test center