Μετά την A-Class sedan ακολουθεί coupe;

Μετά την A-Class sedan ακολουθεί coupe;

4.820 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Μετά την παρουσίαση της νέας A-Class hatchback και τον επικείμενο ερχομό της sedan έκδοσή της για την ευρωπαϊκή αγορά, η οποία έκανε την πρώτης της εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο έχοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο, λέτε να είμαστε κοντά να τη δούμε και σε coupe.

Αυτό όπως φαίνεται σκέφτηκε και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi, ο οποίος όπως συνηθίζει έφερε νέα σχέδια και ιδέες σχετικά με το πώς θα μπορέσει να μας απασχολήσει εκ νέου το γερμανικό μοντέλο, δίνοντας στη δημοσιότητα το σχέδιο του για μια A-Class coupe.
 
Όπως βλέπουμε ο σχεδιαστής φαίνεται να έχει αντλήσει έμπνευση από την C-Class, ακολουθώντας την ίδια σχεδιαστική γραμμή, ενώ δεν έχει παραλείψει την ύπαρξη των δυναμικών γραμμών κατά μήκος του πλαϊνού μέρους, οι οποίες  δίνουν μια πιο στιβαρή αλλά και σπορ εμφάνιση στο αυτοκίνητο.
Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως η Mercedes έχει σκοπό να κατασκευάσει ένα τέτοιο μοντέλο, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την Mercedes-AMG A45 που έρχεται με έναν καινούργιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων που παράγει πάνω από 400 ίππους, οι οποίοι θα διοχετεύονται και στους τέσσερις τροχούς.
 
Τέλος όπως προαναφέραμε στο επόμενο διάσημα ακολουθεί και η sedan έκδοση της A-Class, για την Ευρώπη η οποία έχει επιβεβαιωθεί και βρίσκεται προ των πυλών.   

Hyundai
NISSAN