3 φωτογραφίες »

Mίνι S-Class η επόμενη Μercedes C-Class

6.117 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2021)

Πάνω σε περισσότερα από ένα πρωτότυπα εργάζεται η Mercedes λίγες εβδομάδες πριν την αποκάλυψη της C-Class νέας γενιάς.


Τις τελευταίες πινελιές της πάνω στην επόμενης γενιάς C-Class βάζει η Mercedes, εάν κρίνουμε από το κονβόι πρωτοτύπων που συνελήφθησαν από τον κατασκοπευτικό φακό με ελαφρύ καμουφλάζ. Η αποκάλυψη της νέας C-Class ίσως γίνει πιο σύντομα από ό,τι περιμέναμε, αφού υπάρχουν αναφορές από την Γερμανία και την Ισπανία πως η επίσημη παρουσίασή της θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου, φυσικά, διαδικτυακά.

Πολλές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με τη C-Class δεν υπάρχουν αυτή την στιγμή, ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι πως το μοντέλο θα έχει σημαντικές επιρροές στην εμφάνισή του από την ολοκαίνουρια S-Class. Ριζικές αλλαγές στην σχεδίαση δεν πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο αρκετά διαφοροποιημένο θα είναι το τοπίο μέσα στην καμπίνα. Συγκεκριμένα, η οθόνη του MBUX συστήματος ψυχαγωγίας λέγεται πως θα είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα και ότι από κάτω, θα βρίσκονται τα μπουτόν για το σύστημα κλιματισμού.

Αν και η C-Class δεν θα λάβει την τεράστια οθόνη  της S-Class ή της EQS, η ενσωμάτωσή της μέσα στην κονσόλα θα ευχαριστήσει αυτούς που δεν θέλουν τις οθόνες για την ψυχαγωγία να εξέχουν πάνω από το ταμπλό. Μεγαλύτερο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το μήκος και το μεταξόνιο του αυτοκινήτου, γεγονός που θα προσφέρει περισσότερους χώρους στους πίσω επιβάτες αλλά και πιο ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ.

Η C-Clas σεντάν πιθανότατα θα παρουσιαστεί πρώτη, με την wagon έκδοση να την ακολουθεί λίγους μήνες αργότερα. Φυσικά, η AMG θα φροντίσει για τις υψηλών επιδόσεων εκδόσεις του μοντέλου. 
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda