Μοναδική μάζωξη με Nissan GT-R (+video)

5.972 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2019)

Χιλιάδες ιδιοκτήτες, θαυμαστές, καθώς και βελτιωτές των θρυλικών GT-R συγκεντρώθηκαν στο R meeting και πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή γιορτή για το εμβληματικό supercar της Nissan.

Η συγκέντρωση των φίλων του Nissan GT-R έγινε τον περασμένο μήνα στην πίστα του Fuji Speedway, προκειμένου οι ιδιοκτήτες και βελτιωτές να εκθέσουν τα πολύτιμα αυτοκίνητά τους και να μοιραστούν το πάθος και τον ενθουσιασμό τους με τη διαρκώς αυξανόμενη κοινότητα φίλων του ιαπωνικού μοντέλου.

Η μονοήμερη γιορτή, το R΄s Meeting, φιλοξενείται από ένα δημοφιλές τοπικό Ιαπωνικό περιοδικό για το GT-R. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τωρινούς αλλά και παλαιότερους μηχανικούς του Nissan GT-R, με τους ανθρώπους δηλαδή που ανέπτυξαν το εμβληματικό μοντέλο της Nissan, αλλά και να θαυμάσουν στην πίστα μια «παρέλαση» όλων των γενεών του GT-R.
 
Οι ιδιοκτήτες των GT-R είχαν επίσης την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στην πίστα του Fuji. Το 2019, σηματοδοτεί την 50η επέτειο από τη δημιουργία του  GT-R, γεγονός που έκανε αυτή τη γιορτή πραγματικά ξεχωριστή.
 
Στιγμιότυπα από το μοναδικό R΄s Meeting, μπορείτε να δείτε στο:

Toyota
test center