Κατά το λανσάρισμα του, το μοντέλο θα διατίθεται με έναν αλουμινένιο 4κύλινδρο κινητήρα 1,33 λτ. σε δύο εκδόσεις των 136 και 163 ίππων.

Η Α-Class L σεντάν έχει 60 χλστ. μακρύτερο μεταξόνιο (στα 2.789 χλστ).

Ο εσωτερικός διάκοσμος υιοθετεί την ίδια λογική με τα περισσότερα από τα καινούρια μοντέλα Μercedes από την A-Class μέχρι και την CLA.

Η Mercedes ανακοινώνει ότι θα προστεθεί και ένας 2λιτρος κινητήρας με απόδοση 190 ίππους.

Κατά το λανσάρισμα του, το μοντέλο θα διατίθεται με έναν αλουμινένιο 4κύλινδρο κινητήρα 1,33 λτ. σε δύο εκδόσεις των 136 και 163 ίππων.

Nέα Α-Class L sedan

6.929 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2018)

Tην μακρύτερη σεντάν εκδοχή της νέας Α-Class αποκάλυψε η Mercedes σήμερα, λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της στην Έκθεση του Πεκίνο. Γνωρίστε την αναλυτικά.

Την νέα Α-Class L σεντάν αποκάλυψε με ανακοίνωση της η Mercedes λίγο πριν το μοντέλο κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Πεκίνο που ξεκινάει αύριο. Αυτή η σεντάν εκδοχή της A-Class θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την κινέζικη BAIC και προορίζεται μόνο για την αγορά της Κίνας ενώ στο δεύτερο εξάμηνο του φετινού έτους υπολογίζεται ότι θα λανσαριστεί και έκδοση σεντάν για τις υπόλοιπες αγορές.

Το μοντέλο είναι ουσιαστικά ο απόγονος του Concept A Sedan που παρουσιάστηκε στην ίδια Έκθεση ένα χρόνο νωρίτερα και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, κινείται σχεδιαστικά ανάμεσα στην A-Class hatchback όσον αγορά στον πρόβολο και την CLA σε ό,τι αφορά την οροφή και το πίσω μέρος. Αναφορικά με τις διαστάσεις, η Α-Class L σεντάν έχει 60 χλστ. μακρύτερο μεταξόνιο (στα 2.789 χλστ), 4.609 χλστ. μήκος, 1.796 χλστ. πλάτος και 1.460 χλστ. ύψος με 420 λίτρα αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, το μοντέλο θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις Sedan και Sport Sedan ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξοπλίσουν το μοντέλο με ζάντες από 16 έως 19 ιντσών.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος υιοθετεί την ίδια λογική με τα περισσότερα από τα καινούρια μοντέλα Μercedes από την A-Class μέχρι και την CLA. Συγκεκριμένα, δεσπόζουν οι δύο μεγάλες οθόνες στο ταμπλό, με την μια να χρησιμοποιείται ως πίνακας οργάνων και ο άλλος για τις απαιτήσεις του συστήματος infotainment. Μεγάλος είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός που προσφέρεται στο μοντέλο με πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης που συναντάμε και στην S-Class και το γνωστό σύστημα multimedia MBUX που «φέρει» πάνω του εφαρμογές για την όσο μεγαλύτερη  διευκόλυνση του οδηγού.

Κατά το λανσάρισμα του, το μοντέλο θα διατίθεται με έναν αλουμινένιο 4κύλινδρο κινητήρα 1,33 λτ. σε δύο εκδόσεις των 136 και 163 ίππων με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Αργότερα, η Mercedes ανακοινώνει ότι θα προστεθεί και ένας 2λιτρος κινητήρας με απόδοση 190 ίππους που θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.
 

Hyundai
vw