Τη γκάμα του IS F Sport επεκτείνει η Lexus και το κάνει φέρνοντας τη νέα ειδική έκδοση Blackline.

Τα μοντέλα Lexus IS F Blackline της Lexus θα φτάσουν στους αμερικανούς το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Νέα ειδική έκδοση της Lexus για το IS F Sport

2.797 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2019)

Τη γκάμα του IS F Sport επεκτείνει η Lexus και το κάνει φέρνοντας τη νέα ειδική έκδοση Blackline, τα μοντέλα της οποία θα φτάσουν στα χέρια μόλις 900 ανθρώπων.


Όπως γνωστοποίησε η μάρκα το IS F Sport Blackline θα είναι διαθέσιμο τόσο σε πισωκίνητη όσο και σε τετρακίνητη έκδοση. Παράλληλα ανακοίνωσε και τις πρώτες τιμές για την αγορά των ΗΠΑ οι οποίες ξεκινούν από τις 45.200 δολάρια (41.270 ευρώ περίπου).
 
Τα μοντέλα της ειδικής αυτής έκδοσης θα είναι εξοπλισμένα με μαύρες ζάντες 18 ιντσών και μαύρα καπάκια καθρεπτών. Τρία εξωτερικά χρώματα, λευκό, μαύρο και μπλε θα είναι διαθέσιμα (Obsidian, Ultra White και Ultrasonic Blue Mica 2.0). Κάθε μοντέλο διαθέτει προβολείς LED, δορυφορικό σύστημα πλοήγησης και οθόνη παρακολούθησης τυφλών σημείων.
 
Στο εσωτερικό στεγάζονται αποκλειστικά μαύρα και γκρι καθίσματα με μπλε ραφή, ενώ η μπλε απόχρωση παίζει βασικό ρόλο στη γενική διακόσμηση της καμπίνας.
 
Στους κινητήρες του IS 300 Blackline, οι πισωκίνητες εκδόσεις εξοπλίζονται από ένα υπερτροφοδοτούμενο 4κύλίνδρο κινητήρα 2,0 λίτρων που προσφέρει 245 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων. Τα μοντέλα με κίνηση σε όλους τους τροχούς λαμβάνουν ισχύ από ένα V6 3,5 λίτρων απόδοσης 264 ίππων, που συνεργάζεται με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και paddles.
 
Τέλος στην ισχυρότερη έκδοση IS 350 F Sport Blackline, όλα τα μοντέλα έχουν ως πηγή ισχύος τον ίδιο V6 3,5 λίτρων κινητήρα που όμως είναι ρυθμισμένος για να προσφέρει 315 ίππους. Στα πισωκίνητα μοντέλα συνοδεύεται από ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, ενώ στο τετρακίνητα με αυτόματα εξάρι και paddles στο τιμόνι.
 
Τα μοντέλα Lexus IS F Blackline της Lexus  θα φτάσουν στους αμερικανούς το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

Mercedes
test center