Η νέα έκδοση του Audi A4 allroad quattro με τον δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα ισχύος 252 ίππων τιμάται από 51.680 ευρώ.

Σε σχέση με το Α4 Avant, το A4 allroad έχει διευρυμένη απόσταση από το έδαφος κατά 34 χλστ., προστατευτικές ποδιές, διαφορετική γρίλια, νέο προφυλακτήρα, ασημί πίσω διαχύτη και τονισμένους θόλους τροχών.

Το εσωτερικό του Audi A4 allroad quattro δεν διαφοροποιείται αισθητικά από αυτό του A4 Avant.

Νέα έκδοση Audi A4 allroad

6.407 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2018)

Η Audi λανσάρει στη χώρα μας μια νέα έκδοση για το A4 allroad quattro με δίλιτρο turbo βενζινοκινητήρα ισχύος 252 ίππων. Δείτε πόσο κοστίζει το μοντέλο.

Η νέα βενζινοκίνητη έκδοση του Audi A4 allroad quattro, η οποία τιμάται από 51.680 ευρώ, εφοδιάζεται με τον turbo TFSI MHEV κινητήρα ισχύος 252 ίππων με 370 Nm ροπής από τις 1.600-4.500 σ.α.λ., ο οποίος συνεργάζεται για την μετάδοση της κίνησης με το αυτόματο S tronic κιβώτιο 7 σχέσεων. Επιπλέον, στάνταρ είναι η μόνιμη τετρακίνηση quattro με το μηχανικό κεντρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που κατανέμει 60% της κίνησης στον πίσω άξονα και 40% στον μπροστινό. Σημειώνουμε πως ανάλογα με τις συνθήκες το ποσοστό μπορεί να μεταβληθεί έως 85% στον πίσω άξονα και έως 70% στον εμπρός.
 

Στο πεδίο των χώρων, το A4 allroad quattro επωφελείται των μεγάλων του διαστάσεων: μήκος 4.750 χλστ., πλάτος 1.842 χλστ., ύψος 1.493 χλστ. παρέχοντας πολύ καλούς χώρους για τους επιβάτες, αλλά και τεράστιο σχώρο αποσκευών. Σημειώνουμε πως το το μεταξόνιο ανέρχεται στα 2.818 χλστ., ενώ στη συγκεκριμένη έκδοση το αμάξωμα είναι υπερυψωμένο από το έδαφος κατά 34 χλστ. δίνοντας τη δυνατότητα για light off-road αναζητήσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού που υπάρχουν στην γκάμα του A4 είναι διαθέσιμα και στο A4 allroad quattro. Μερικά από αυτά είναι το ενεργητικό cruise control (ACC) με λειτουργία Stop&Go, οι νέας γενιάς LED και Audi Matrix-LED προαιρετικοί προβολείς με δυναμική κατεύθυνση δέσμης, το Park Assist, το Exit Warning που προειδοποιεί τους επιβάτες για διερχόμενο όχημα κατά την έξοδό τους, το Rear Cross Traffic το οποίο υποβοηθά στην έξοδο από σημεία στάθμευσης με περιορισμένο οπτικό πεδίο και το Collision Avoidance που αποτρέπει από πιθανή σύγκρουση ακόμη και αν χρειαστεί να επέμβει στο σύστημα πέδησης.

Hyundai
NISSAN