4 φωτογραφίες »

Η τιμή του μοντέλου στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ξεκινάει από τις 72.445 λίρες (83.788 ευρώ περίπου).

Νέα έκδοση Black για την Jaguar I-Pace

3.798 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2021)

Η Jaguar πρόσθεσε τη νέα ειδική έκδοση I-Pace Black στην γκάμα του ηλεκτρικού της SUV ενισχύοντας την ελκυστικότητα του μοντέλου με σπορ νέα εμφάνιση και αναβαθμισμένες προδιαγραφές εξοπλισμού.

Η νέα I-Pace Black ακολουθεί τα βήματα της Jaguar F-Type Black, που είδαμε πριν από λίγες ημέρες. Ως εκ τούτου το ηλεκτρικό SUV κερδίζει ένα νέο πακέτο styling για το εξωτερικό που προσφέρει μαύρα χαρακτηριστικά. Παράλληλα οι αγοραστές επωφελούνται από ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε μαύρο, φυσικά φινίρισμα, φιμέ τζάμια, αλλά και μία πανοραμική ηλιοροφή. Στο εσωτερικό έχουν εγκατασταθεί μαύρα δερμάτινα σπορ καθίσματα.
 
Στο βασικό εξοπλισμό της νέας I-Pace Black μπορεί κανείς να βρει προβολείς LED, διζωνικό κλιματισμό, θερμαινόμενα σπορ καθίσματα και θερμαινόμενο τιμόνι, λειτουργία keyless, αλλά και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Pivi Pro που συνδυάζεται με οθόνη αφής 10 ιντσών με δυνατότητα σύνδεσης με τα Apple CarPlay και Android Auto. Παρών είναι επίσης ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπως και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 
Το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι αμετάβλητο. Ως εκ τούτου το ηλεκτρικό SUV εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μπαταρία 90kWh που τροφοδοτεί ένα ζευγάρι ηλεκτρικών κινητήρων, δίνοντας κίνηση στους τέσσερις τροχούς και συνολική ισχύ 400 ίππων και 696 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία κίνησης φτάνει έως τα 470 χιλιόμετρα.
 
Με ταχεία φόρτιση 100kW το μοντέλο χρειάζεται μόλις 15 λεπτά για να μπορέσει να διανύσει στη συνέχεια 53 χιλιόμετρα, ενώ η πλήρης φόρτιση από ένα wallbox 7kW διαρκεί 12,7 ώρες.   
 
Η τιμή του μοντέλου στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ξεκινάει από τις 72.445 λίρες (83.788 ευρώ περίπου).

AUTOFIT PASXA
vw