Η Audi μάλιστα αναφέρει πως με τις παρεμβάσεις αυτές, το αμάξωμά του έχει αυξημένη κατά 50% ακαμψία σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά και ελαφρύτερο.

    Αμάξωμα, δομή και διαστάσεις

    8.222 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2016)

    Είναι βασισμένο σε τροποποιημένη δομή του σασί του R8 Coupe, με πολλές ενισχύσεις στην δομή των εμπρός κολώνων του παρμπρίζ και των μαρσπιέ ώστε να παραμείνει αρκετά άκαμπτο, εξαιτίας της έλλειψης οροφής. Η Audi μάλιστα αναφέρει πως με τις παρεμβάσεις αυτές, το αμάξωμά του έχει αυξημένη κατά 50% ακαμψία σε σχέση με τον προκάτοχό του.
    Με μήκος 4426 χλστ., πλάτος 1940 χλστ. και ύψος 1244 χλστ. είναι 14 χλστ. κοντύτερο και 36 χλστ. φαρδύτερο σε σχέση με τον προκάτοχό του με μειωμένο βάρος κατά 113 κιλά, με το ίδιο ακριβώς μεταξόνιο στα 1650 χλστ..


    Η πλήρως αυτόματη οροφή ανοίγει και κλείνει σε 20 δλ., με την λειτουργία της να γίνεται μέχρι τα 50 χλμ/ώρα. Η δομή της κρύβεται κάτω από ένα ειδικό κάλυμμα σε δικό της χώρο, πίσω από την καμπίνα των δυο επιβατών. Το πίσω γυάλινο παράθυρο μπορεί να κρυφτεί ή εκταθεί αυτόματα στο χώρισμα μεταξύ καμπίνας και κινητήρα.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    BRIDGESTONE TURANZA 6
    moto