7 φωτογραφίες »

Νέο Fiat 500e Vs Honda e

28.562 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/1/2021

Mε στυλ ηλεκτρικό! Η ηλεκτρική έκδοση του νέου Fiat 500 στέκεται ακριβώς απέναντι στο ήδη παρουσιασθέν Honda e σε μια αντιπαράθεση γεμάτη (έν)ταση και στυλ.


Δεν είναι τυχαίο, που το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μαζικής παραγωγής της Ηonda είναι ένα αυτοκίνητο πόλης. Η κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πόλης αναμένεται να γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση μιας και καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες για ευέλικτες, «καθαρές» αλλά και οικονομικές αστικές μετακινήσεις. Από την άλλη, το εμβληματικό για το στυλ Fiat 500 περνάει σε νέα γενιά, από την οποία δε θα μπορούσε να λείψει η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Εμφάνιση: Ηλεκτρικά μίνι με μοναδικό στυλ
Το Fiat 500e διατηρεί ουσιαστικά το ρετρομοντέρνο του στυλ, αλλά είναι βασισμένο σε μια νέα και διαφορετική πλατφόρμα που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί ηλεκτρική τεχνολογία. Ετσι, εκτός από μεγαλύτερο ( με μήκος 3.631 χλστ έχει κερδίσει 6 εκ. σε μήκος και πλάτος και 2 εκ. στο μεταξόνιο), είναι και ελαφρώς διαφοροποιημένο αισθητικά από την υπόλοιπη σειρά του 500. Η έκδοση «La Prima» είναι αυτή που θα κάνει την αρχή και είναι διαθέσιμη τόσο σε χάτσμπακ, όσο και σε cabrio έκδοση.

Από την άλλη, το Honda e έχει μήκος στα 3,9 μέτρα, είναι πεντάπορτο με ότι αυτό συνεπάγεται σε πρακτικότητα και είναι σαφώς πιο minimal σε σχεδίαση, με καθαρές γραμμές και επιφάνειες, που συνδυάζουν το σύγχρονο με το ρετρό και χαρίζουν έναν παιχνιδιάρικό και ξεχωριστό σχεδιαστικό χαρακτήρα. Highlight του βέβαια αποτελούν οι -στάνταρ- κάμερες αντί συμβατικών εξωτερικών καθρεπτών.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)