Εν αναμονή της αποκάλυψης του επταθέσιου Lexus RX στην έκθεση του Λος Αντζελες, η Lexus εμπλουτίζει τη γκάμα του μοντέλου της στην Ευρώπη, λανσάροντας την έκδοση «Sport».

Προκειμένου να ξεχωρίζει, το RX Sport διαθέτει μια σειρά από μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, ανάμεσά τους και τη γρίλια με τις οριζόντιες μπάρες χρωμίου. Μαύρα είναι τα καπάκια των καθρεπτών, ο πίσω διαχύτης και οι τροχοί των 20 ιντσών.

Η εν λόγω έκδοση ακολουθεί τη λογική των Sport εκδοχών που υπάρχουν ήδη στα CT, IS και NX. Θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδοχές του SUV, δηλαδή τη 2λιτρη turbo RX 300, την RX 350 με τον V6, αλλά και την υβριδική RX 450h.

Η Lexus θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το RX Sport από τον προσεχή Φεβρουάριο.

Το νέο Lexus RX Sport στηρίζεται στην μεσαία έκδοση Executive και διαθέτει εξοπλιστικά στοιχεία όπως τα αυτόματα ρυθμιζόμενα φώτα, το ηχοσύστημα της Pioneer με τα 9 ή 12 ηχεία, αλλά και το σύστημα infotainment Lexus Media Display με οθόνη 8 ή 12,3 ιντσών.

Νέο Lexus RX Sport

4.202 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2017)

Η Lexus ετοιμάζεται να λανσάρει στην Ευρώπη το νέο RX Sport, όπως έχει κάνει ήδη με τα CT, IS και NX. Ας δούμε πόσο «σπορ» γίνεται το πολυτελές SUV των Ιαπώνων…

Εν αναμονή της αποκάλυψης του επταθέσιου Lexus RX L στην έκθεση του Λος Αντζελες, η Lexus εμπλουτίζει τη γκάμα του μοντέλου της στην Ευρώπη, λανσάροντας την έκδοση «Sport».
 
Η εν λόγω έκδοση ακολουθεί τη λογική των Sport εκδοχών που υπάρχουν ήδη στα CT, IS και NX. Θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις εκδοχές του SUV, δηλαδή τη 2λιτρη turbo RX 300, την RX 350 με τον V6, αλλά και την υβριδική RX 450h.
   
Προκειμένου να ξεχωρίζει, το RX Sport διαθέτει μια σειρά από μαύρες λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, ανάμεσά τους και τη γρίλια με τις οριζόντιες μπάρες χρωμίου. Σκούροι είναι οι προβολείς ομίχλης και έχουν μαύρο περίβλημα. Ίδιας απόχρωσης είναι τα καπάκια των καθρεπτών, ο πίσω διαχύτης και οι τροχοί των 20 ιντσών.
 
Το νέο Lexus RX Sport στηρίζεται στην μεσαία έκδοση Executive και διαθέτει εξοπλιστικά στοιχεία όπως τα αυτόματα ρυθμιζόμενα φώτα, το ηχοσύστημα της Pioneer με τα 9 ή 12 ηχεία, αλλά και το σύστημα infotainment Lexus Media Display με οθόνη 8 ή 12,3 ιντσών. Η Lexus θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το μοντέλο από τον προσεχή Φεβρουάριο.

Mercedes
test center