Συνολικά, θα κατασκευαστούν και τα πωληθούν μόνο 6 τέτοια Nissan LEAF NISMO RC.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του μοντέλου είναι μεγάλες.

Nέο Nissan LEAF NISMO RC

3.644 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2018)

To oλοκαίνουριο αγωνιστικό της LEAF NISMO RC παρουσίασε η Nissan. Διαβάστε για το τι μπορεί να κάνει.

To νέο ηλεκτρικό αγωνιστικό LEAF NISMO RC αποκάλυψε η Νissan στο Τόκιο. Το μοντέλο αποτελεί το δεύτερο ηλεκτροκίνητο αγωνιστικό της μάρκας, μετά το μονοθέσιο της Formula E και όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, έχει αναπτυχθεί από τη ΝISMO .

Η ισχύς του πηγάζει από δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνολικής ιπποδύναμης 327 ίππων ενώ μπορεί να πετύχει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, επίδοση που το κάνει 50% γρηγορότερο από τον προκάτοχό του. Το βάρος του είναι μόνο 1.220 κιλά, χάρη στο ανθρακονημάτινο monocoque πάνω στο οποίο βασίζεται. Τα ηλεκτρικά μοτέρ έχουν τοποθετηθεί στους δύο άξονες ενώ το σύστημα τετρακίνησης προσφέρει άμεση ροπή και μεγαλύτερη πρόσφυση ειδικά στις στροφές.
 
Οι αλλαγές στην εμφάνιση του μοντέλου είναι μεγάλες και αφορούν τόσο το εμπρός όσο και το πίσω μέρος. Ο πρόβολος έχει γίνει πιο επιθετικός και εξοπλίζεται ακόμα με μεγαλύτερο καπό, σπορ διαχύτη και νέο προφυλακτήρα ενώ στο πίσω μέρος, την παράσταση κλέβει φυσικά η γιγάντια αεροτομή.

O Daniele Schillaci, αντιπρόεδρος της μάρκας και επικεφαλής Marketing δήλωσε:« To oλοκαίνουριο Leaf Nismo RC αποτελεί απόδειξη των φιλοδοξιών μας στους τομείς της ισχύος. Είναι μέχρι αυτή την στιγμή η κορυφαία έκφραση της φιλοσοφίας μας Nissan Intelligent Mobility»

Συνολικά, θα κατασκευαστούν και τα πωληθούν μόνο 6 τέτοια Nissan LEAF NISMO RC.
 

Hyundai
vw