Δείτε την πρόταση των ανεξάρτητων σχεδιαστών της Ascariss Design για το επερχόμενο Peugeot 3008 Coupe.

Νέο Peugeot 3008 Coupe;

33.729 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2019)

Δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα του Peugeot 3008 και με τα SAC (Sport Activity Coupe) να γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθηση, άρχισαν οι πρώτοι ψίθυροι για την εμφάνιση της εκδοχής του μοντέλου με coupe αισθητική. Πως σας φαίνεται;

Τα οχήματα ελευθέρου χρόνου (SUV) τείνουν να κατακλύσουν την αγορά με τις προτάσεις των εταιρειών να έρχονται στην επιφάνεια η μία μετά την άλλη. Επιπλέον, την τελευταία δεκαετία έχει ανοίξει ένας νέος ορίζοντας στην εν λόγω κατηγορία με την ενσωμάτωση coupe σχεδιαστικών στοιχείων στα SUV, δημιουργώντας ένα σπορτίφ αισθητικό σύνολο το οποίο διατηρεί παράλληλα τα πλεονεκτήματα ενός οχήματος αυτής της κλάσης: αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ικανότητες εκτός δρόμου, τετρακίνηση, ευρυχωρία και άνεση.
 

Ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της αγοράς, που έφερε νέο αέρα στην κατηγορία όσον αφορά στο σχεδιαστικό αλλά και το τεχνολογικό κομμάτι, με την προσθήκη του i-Cockpit είναι το Peugeot 3008. Πάνω στο γαλλικό μικρομεσαίο SUV βασίστηκαν, λοιπόν, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της Ascariss Design προκειμένου να δημιουργήσουν την πρόταση τους, ενσωματώνοντας χαρακτηριστικά coupe αμαξώματος. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στην εξωτερική σχεδίαση του Peugeot 3008 Coupe η μόνη διαφορά εντοπίζεται στην έντονα κεκλιμένη οροφή στο πίσω μέρος και στις μικρότερες γυάλινες επιφάνειες στις πίσω πόρτες, που χαρίζουν και τον coupe χαρακτήρα στο μοντέλο. 

Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, το επερχόμενο 3008 Coupe θα έχει όπως όλα δείχνουν την ίδια γκάμα κινητήρων με τον τρικύλινδρο PureTech βενζίνης ισχύος 130 ίππων και τους BlueHDi ντίζελ με ισχύ έως 180 άλογα να συνδυάζονται με το μηχανικό και το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Τέλος, υπογραμμίζουμε πως δεν υπάρχουν πληροφορίες προς το παρόν για το πότε θα εμφανιστεί το SAC της Peugeot, ωστόσο δεν αποκλείεται να το δούμε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, όταν και το μοντέλο θα βρίσκεται στο μέσον της εμπορικής του πορείας.

Toyota
test center