Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Audi παρουσιάζει την έκδοση Audi Sport του R8.

Το νέο R8 Audi Sport Edition θα κατασκευαστεί μόλις σε 200 αντίτυπα και θα φέρει τα χρώματα της Audi Sport, δηλαδή ασημί, κόκκινο και μαύρο.

Ανοίγοντας την πόρτα αποκαλύπτονται τα φωτιζόμενα μαρσπιέ που γράφουν Audi Sport και τον αύξοντα αριθμό του αυτοκινήτου. Το σαλόνι είναι ντυμένο με Nappa δέρμα, ενώ υπάρχουν κόκκινες και μαύρες επενδύσεις.

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο μήνα, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται στα τέλη του καλοκαιριού. Η τιμή του «απλού» R8 Audi Sport Edition των 540 ίππων ξεκινάει στη Γερμανία από τα 181.900 ευρώ.

Νέο R8 Audi Sport

6.078 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/4/2017

Το τμήμα Audi Sport (πρώην quattro) που φτιάχνει το R8, δίνει το όνομά του σε μια σπέσιαλ έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της Audi. Ας γνωρίσουμε το περιορισμένης παραγωγής R8 Audi Sport Edition.

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Audi παρουσιάζει την έκδοση Audi Sport του R8, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει έμφαση αλλά και προστιθέμενη αξία στην κίνησή της να μετονομάσει πριν λίγο καιρό το τμήμα quattro GmbH σε Audi Sport GmbH.
 
Το νέο R8 Audi Sport Edition θα κατασκευαστεί μόλις σε 200 αντίτυπα και θα φέρει τα χρώματα της Audi Sport, δηλαδή ασημί, κόκκινο και μαύρο. Όσοι θέλουν, πάντως, θα μπορούν να το αποκτήσουν σε άλλη απόχρωση, αλλά οι κόκκινες πινελιές είναι υποχρεωτικές. Σε χρώμα μαύρο τιτανίου είναι βαμμένα το εμπρός σπλίτερ, η μάσκα και ο διαχύτης. Οι σφυρήλατες ζάντες είναι 20 ιντσών και φοράνε ελαστικά 245/30 εμπρός και 305/30 πίσω.
 

 
Ανοίγοντας την πόρτα αποκαλύπτονται τα φωτιζόμενα μαρσπιέ που γράφουν Audi Sport και τον αύξοντα αριθμό του αυτοκινήτου. Το σαλόνι είναι ντυμένο με Nappa δέρμα, ενώ υπάρχουν κόκκινες και μαύρες επενδύσεις.
 
Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο μήνα, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται στα τέλη του καλοκαιριού. Η τιμή του «απλού» R8 Audi Sport Edition των 540 ίππων ξεκινάει στη Γερμανία από τα 181.900 ευρώ, ενώ η Plus έκδοση με τα 610 άλογα αρχίζει από τα 205.800 ευρώ.

22 διαθέσιμα άρθρα για AUDI  R8