Η R-Line Εdition θα προσφέρεται μόνο με τα 2λίτρα μηχανικά σύνολα σε βενζίνη και diesel.

Nέο VW Arteon R-Line Edition

7.965 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Aυτή είναι η κορυφαία έκδοση στην γκάμα του ήδη γνωστού μας Arteon που ετοίμασε η Volkswagen.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Volkswagen παρουσίασε την R-Line Edition για το Passat Variant και τώρα επιχειρεί να κάνει το ίδιο για το πιο σπορ, Arteon. Αν και η παραγωγή του wagon αυτού περιορίστηκε στα 2.000 αυτοκίνητα, η εταιρεία κάνει λόγο πως η παραγωγή του Arteon στην R-Line έκδοση δεν θα ξεπεράσει τα 250 αυτοκίνητα.

Όπως και το Passat Variant, το Arteon R-Line Edition προσφέρεται μόνο με την χαρακτηριστική Moonstone γκρι βαφή σε συνδυασμό με μαύρη οροφή ενώ πατάει πάνω σε 20άρες μαύρες ζάντες αλουμινίου Rosario και εξοπλίζεται με φιμέ πίσω παράθυρα. Στον εσωτερικό διάκοσμο ξεχωρίζει η επένδυση από δέρμα Νappa και η παρουσία του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Με δεδομένο ότι η R-Line Edition τίθεται στην κορυφή της γκάμας, ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω, keyless πρόσβαση, προσαρμοζόμενα LED φώτα και πλήθος λειτουργιών υποβοήθησης οδήγησης όπως σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος, cruise control, αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης κ.α..

Η R-Line Εdition θα προσφέρεται μόνο με τα 2λίτρα μηχανικά σύνολα σε βενζίνη και diesel σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης 4Μοtion και το 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από τον Φεβρουάριο με τιμές από 55.970 ευρώ για την έκδοση με τον 2λιτρο TSI των 190 ίππων.
 

Mercedes
test center