Δύο μηχανές GT-R τόσο διαφορετικές, αλλά και τόσο ίδιες, καθώς μοιράζονται το πάθος για ταχύτητα και στρίψιμο. Η Nissan φτιάχνει το απόλυτο drone για να δει αν είναι πιο γρήγορο από το αμάξι της.

Στην πίστα του Silverstone η κόντρα μεταξύ των Nissan GT-R και GT-R Drone. Παρακολουθείστε τη στο video.

Το GT-R Drone ζυγίζει μόλις 700 γρ., έχει κύκλο στροφής 30 εκ., τελική ταχύτητα 185 χλμ./ώρα, ενώ χρειάζεται μόλις 1,3 δλ. για το 0/100 χλμ./ώρα.

Οι Nissan και Tornado XBlades Racing έφτιαξαν το GT-R Drone, το οποίο διαθέτει 4 ηλεκτροκινητήρες 2000kV XNova, που τροφοδοτούνται με ενέργεια από μπαταρίες λιθίου 1400mah.

Nissan GT-R vs GT-R Drone

5.675 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2016)

Η Νissan λέει πως μόνο ένα drone θα μπορούσε να ακολουθήσει το νέο GT-R. Οπότε έφτιαξε ένα, το οποίο μάλιστα κάνει το 0-100 σε 1,3 δλ. Στην πίστα του Silvestone, ποιο λέτε πως θα είναι πιο γρήγορο, το Nissan GT-R ή το GT-R Drone; Η απάντηση σε video…

Το ότι το Nissan GT-R είναι εξαιρετικά γρήγορο, το ξέρουν ακόμα και αυτοί που δεν ασχολούνται με τα αυτοκίνητα. Το ότι η ιαπωνική εταιρεία, όμως, βάζει την υπογραφή GT-R σε ένα ακόμα πιο γρήγορο μηχάνημα, πόσοι άραγε το ξέρουν;

Δεν μιλάμε για αμάξι, αλλά για ένα drone, το οποίο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Tornado XBlades Racing. Κάπως έτσι προέκυψε το απόλυτο GT-R Drone, το οποίο διαθέτει 4 ηλεκτροκινητήρες 2000kV XNova, που τροφοδοτούνται με ενέργεια από μπαταρίες λιθίου 1400mah.

Φυσικά δεν έχουν την απόδοση του twin-turbo V6 κινητήρα των 3,8 λτ. που διαθέτει το «κανονικό» GT-R. Ωστόσο, το GT-R Drone ζυγίζει μόλις 700 γρ. και όταν το τελευταίο Nissan GT-R χρειάζεται 2,8 δλ. για το 0/100 χλμ./ώρα, έρχεται εκείνο και το κάνει σε 1,3 δλ.

Εύλογα, το αυτοκίνητο έχοντας τελική 315 χλμ./ώρα, θα περάσει το ελικοπτεράκι, το οποίο τερματίζει στα 185 χλμ./ώρα. Τι θα γινόταν, όμως, σε μια πίστα, εκεί που το drone πλεονεκτεί έχοντας κύκλο στροφής 30 εκ. και όχι 12,2 μέτρα που έχει το Nissan GT-R; Η απάντηση δίνεται στο video που ακολουθεί, εκεί που τα δύο GT-R κοντράρονται στο Silverstone.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda