Το εσωτερικό πλάτος στην πίσω σειρά είναι μεγαλύτερο στην E-Class με αποτέλεσμα να κάθεσαι λίγο πιο άνετα. Μαλακά και ανατομικά είναι τα πίσω καθίσματα και στις δύο περιπτώσεις.

    Χώροι: πιο άνετη πίσω η E-Class

    55.890 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2014)

    Η προσφερόμενη άνεση σε οδηγό και επιβάτες είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες σε αυτήν την κατηγορία. Ο οδηγός πρέπει να κάθεται αναπαυτικά και να έχει όλα τα χειριστήρια στο πεδίο δράσης του, ενώ οι πίσω να μπορούν να πάρουν ακόμη και έναν μικρό υπνάκο σε κάποιο μακρινό ταξίδι. 
    Εδώ λοιπόν και τα δύο μοντέλα σε κερδίζουν με την υψηλή ποιότητα κύλισης, την ηχομόνωση που προσφέρουν και τους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Έτσι, με άνεση κάθονται οι πίσω, ενώ τα πορτ-μπαγκάζ τους ξεπερνούν τα 500 λίτρα που σημαίνει ότι στην πράξη χωράνε πολλά. Πάρα πολλά… Ωστόσο, αν έπρεπε να διαλέξουμε ποιο είναι το πιο ευρύχωρο, θα λέγαμε μάλλον η E-Class και αυτό εξαιτίας του πιο φαρδιού πίσω καθίσματός της, αφού αναπαυτική θέση έχει και η BMW Σειρά 5. Επίσης, και στα δύο μοντέλα το κεντρικό τούνελ μετάδοση είναι ψηλό και πλατύ, που σημαίνει ότι ένας τρίτος επιβάτης θα πρέπει να τοποθετήσει τα πόδια δεξιά και αριστερά του.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    SPRING SEAT
    NISSAN