Ο Max Verstappen κλήθηκε από την Aston Martin να δοκιμάσει τη νέα Vantage.

Παρόλο που ο οδηγός της Red Bull Racing και νικητής 3 GP έχει δίπλωμα οδήγησης εδώ και μόλις 25 μήνες, η βρετανική εταιρεία εμπιστεύτηκε τη γνώμη του στα τελευταία στάδια εξέλιξης του μοντέλου.

Στο σχετικό βίντεο ακούγεται πως η Vantage έχει λίγο πάνω από 500 ίππους ισχύος και 685 Nm ροπής, ενώ ζυγίζει 1.530 κιλά. Το νέο μοντέλο της Aston Martin θα παρουσιαστεί στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Verstappen με τη νέα Vantage (+video)

3.362 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

Ο Max Verstappen δίνει την έγκρισή του στη νέα Aston Martin Vantage παίζοντας μαζί της στην πίστα, ενώ εμείς μαθαίνουμε μέσα από το σχετικό βίντεο πως το νέο μοντέλο των Βρετανών έχει λίγο πάνω από 500 ίππους…

Ο Max Verstappen κλήθηκε από την Aston Martin να δοκιμάσει τη νέα Vantage. Παρόλο που ο οδηγός της Red Bull Racing και νικητής 3 GP έχει δίπλωμα οδήγησης εδώ και μόλις 25 μήνες, η βρετανική εταιρεία εμπιστεύτηκε τη γνώμη του στα τελευταία στάδια εξέλιξης του μοντέλου.
 
Ο μικρός από την Ολλανδία, λοιπόν, μαζί με τον αρχιμηχανικό της Aston Martin, Matt Becker, πέρασαν μια μέρα στην πίστα του Rockingham παρέα με μια καμουφλαρισμένη Vantage. Πρόκειται για ένα «VP-level car», δηλαδή για ένα πρωτότυπο επαλήθευσης.
   
Στο σχετικό βίντεο ακούγεται ο κος Becker να λέει πως η Vantage που οδηγούν έχει λίγο πάνω από 500 ίππους ισχύος και 685 Nm ροπής, ενώ ζυγίζει 1.530 κιλά. Το νέο μοντέλο της Aston Martin θα παρουσιαστεί στις 21 Νοεμβρίου και έχει ήδη την έγκριση του Verstappen…
 

Mercedes
test center