Το εσωτερικό της ανανεωμένης Mercedes A-Class αλλάζει στο ελάχιστο, παραμένοντας μοντέρνο και ντιζαϊνάτο.

    Εσωτερικό: Ακόμη πιο υψηλή ποιότητα

    32.796 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2015)

    Στο μοντέρνο και ντιζαϊνάτο εσωτερικό της ανανεωμένης A-Class οι μικρές αλλαγές στοχεύουν στην βελτίωση της εικόνας και της ποιότητας. Έτσι, συναντούμε ποιοτικότερες επενδύσεις, νέους χρωματισμούς, με επιλογές για πρώτη φορά χρώματος ίδιου με του αμαξώματος σε διάφορα σημεία του εσωτερικού (δακτύλιοι αεραγωγών, ραφές υφασμάτων κ.λπ.), ενώ υπάρχουν και νέες επιλογές επενδύσεων ανάλογα με την έκδοση. 


    Αλλαγμένος έρχεται και ο πίνακας οργάνων με νέα γραφικά, ενώ έχει μεγαλώσει η οθόνη στο πάνω κεντρικό τμήμα του ταμπλό (μέχρι και 8 ίντσες) και έχουν αναβαθμιστεί οι δυνατότητες συνδεσιμότητας με smartphones. Οι αλλαγές στο εσωτερικό σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο ολοκληρώνονται με τη ρύθμιση βάθους στη βάση τους καθίσματος οδηγού μέχρι 60 χλστ., με το νέο σύστημα εσωτερικού φωτισμού που έχει 12 διαφορετικούς χρωματισμούς, αλλά και στην επέκταση της λίστας του βασικού ή προαιρετικού εξοπλισμού όλων των εκδόσεων. 

    Φυσικά οι χώροι παραμένουν ως είχαν προσφέροντας άνεση για 4 ενήλικες επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών των 341 λτ. δείχνει να υστερεί έναντι του ανταγωνισμού.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    PEIRAIOS LEASING
    moto