Από το Q3 προέρχεται το ταμπλό και ξεχωρίζει για την ποιότητα και την αίσθηση πολυτέλειας που προσφέρει. Οι ψηφιακές οθόνες είναι εξαιρετικές.

Παρά την κλίση της οροφής, υπάρχει αρκετός «αέρας» για τα κεφάλια των πίσω. Το Q3 Sportback δεν έχει χάσει ουσιαστικά τίποτα από την πρακτικότητα της κανονικής έκδοσης, ενώ υπάρχει και συρόμενο πίσω κάθισμα.

Eσωτερικό-Χώροι: Πολυτελές πρακτικό, όπως το Q3

53.929 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2019)

Το ταμπλό προέρχεται αυτούσιο από το Q3 και προσφέρει συγκλονιστική ποιότητα με αρκετές δόσεις μοντέρνας τεχνολογίας, όπως αυτή προκύπτει από τις ψηφιακές οθόνες, τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και τα εξελιγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Όντως το Q3 Sportback προσφέρει μια πολύ πρακτική καμπίνα. Τα πίσω καθίσματα προσφέρουν χώρο για τρία άτομα και μπορούν να μετακινηθούν 130 χιλιοστά κατά μήκος, ήδη από τη βασική έκδοση. Οι πλάτες τους χωρίζονται σε τρία τμήματα και η κλίση τους μπορεί να ρυθμιστεί σε επτά θέσεις. Ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται από τα 530 έως και τα 1.400 λίτρα. Αν δεν είναι πάνω από 2 μέτρα πρόβλημα με το κεφάλι δεν έχεις πρόβλημα πίσω λόγω της οροφής. Μένοντας στο εσωτερικό στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25 ιντσών (προαιρετικά προσφέρεται το Virtual Cockpit με οθόνη 12,3 ιντσών), τον οποίο ο οδηγός ελέγχει από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Τέλος, το MMI σύστημα infotainment υποστηρίζει υπηρεσίες Αmazon Alexa.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto