Η εικόνα στο εσωτερικό του νέου Q3 είναι σύγχρονη και καλαίσθητη. Η ποιότητα αντίστοιχα βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Οι χώροι στο εσωτερικό του Audi Q3 έχουν μεγαλώσει προς όλες τις μετρήσεις. Τα καθίσματα είναι συρόμενα και αυξομειώνουν ανάλογα το χώρο στην καμπίνα και το χώρο αποσκευών.

Η γνωστή συνταγή με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα MMI ακολουθείται και στο νέο Audi Q3.

Εσωτερικό : Όμορφο, σύγχρονο και πρακτικό

56.112 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2018)

ξεχνάς το πολύ καλό εσωτερικό της προηγούμενης γενιάς και αντικρίζεις ένα υπερσύγχρονο, εντελώς νέο διάκοσμο. Όπως και στα υπόλοιπα νέα μοντέλα της Audi, το Q3 δέχθηκε το πλήρως ψηφιακό νέο «cockpit» (Audi Virtual Cockpit) το οποίο περιλαμβάνει πίνακα οργάνων 10,25 ή 12,5 ιντσών. Δεξιά του και λίγο πιο κάτω από ότι θα θέλαμε βρίσκεται η 8,8 ή 10,25 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος infotainment MMI της Audi, το οποίο είναι πιο χρηστικό από ποτέ μέσω κάποιων τροποποιήσεων του λογισμικού του. Εννοείται πως το σύστημα διαθέτει τα πάντα και προσφέρει μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και αναπαραγωγής αρχείων. 

Ποιοτικά, το Audi Q3 είναι κορυφαίο για τα δεδομένα της κλάσης με πολύ καλά υλικά είτε σκληρά είτε μαλακά σε μεγάλο μέρος του ταμπλό, ενώ η συναρμογή και το φινίρισμα συμπληρώνουν τον premium χαρακτήρα του. Αντίστοιχα, βελτιωμένη είναι και η θέση οδήγησης σε σχέση με το προγενέστερο μοντέλο, με τον οδηγό να κάθεται και πάλι αρκετά ψηλά και να βρίσκει μέσω των ρυθμίσεων την ιδανική θέση οδήγησης. Αντίθετα ο συνοδηγός έχει πιο περιορισμένο χώρο λόγω της σχεδίασης του ταμπλό εμπρός από αυτόν, κάτι που περιορίζει τις κινήσεις του και δυσχεραίνει την πρόσβασή του στο ντουλαπάκι.

Στο πίσω μέρος της καμπίνας, άμεσα αισθητή είναι η πιο ευρύχωρη εικόνα, με το εσωτερικό πλάτος και τον χώρο για τα πόδια να έχουν αυξηθεί σημαντικά. Τα πίσω καθίσματα μάλιστα, είναι συρόμενα και ρυθμίζεται και η κλίση της πλάτης τους σε 7 θέσεις, αυξομειώνοντας ανάλογα τους χώρους, για τα πόδια των επιβατών και τις αποσκευές. Ο χώρος για αυτές ξεκινά από τα 530 λίτρα (από 460 πριν), τιμή που μπορεί να αυξηθεί στα 675 λίτρα με τα καθίσματα στην πιο εμπρόσθια θέση. 

Τέλος, την σύγχρονη εικόνα του νέου Audi Q3 συνθέτουν και τα κρυμμένα κάτω από το αμάξωμα συστήματα που το εφοδιάζουν. Όπως και τα άλλα μοντέλα της Audi, το Q3 είναι γεμάτο τεχνολογίες όπως το αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών, ποδηλάτων κλπ ή το Adaptive Cruise Assist, το οποίο ελέγχει γκάζι, φρένο και τιμόνι στον αυτοκινητόδρομο. Φυσικά, η πρόσβαση στο internet, οι κάμερες περιμετρικής θέασης του οχήματος και η λήψη πληροφοριών από άλλα οχήματα συμπληρώνουν το σύγχρονο προφίλ του νέου Q3.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto