Οδηγήσαμε τα ανανεωμένα Lexus CT200h...

... και Lexus NX300h στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας μετά την πρώτη επαφή.

Οδηγούμε τα νέα Lexus CT200h & ΝΧ300h

20.429 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

Οδηγούμε στους δρόμους γύρω από τη Μαδρίτη τα ανανεωμένα Lexus CT200h και ΝΧ300h, τα οποία μαζί με τη φρεσκαρισμένη μέσα-έξω σχεδίαση απέκτησαν και περισσότερη τεχνολογία.

Τόσο το CT200h, όσο και το NX300h είναι ιδιαίτερα σημαντικά μοντέλα για την Lexus, το πολυτελές παρακλάδι της Toyota, όντας τα enty level μοντέλα της φίρμας στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων και των compact SUV αντίστοιχα. Πέρα από νέους αγοραστές στη φίρμα φέρνουν και ζεστό χρήμα μιας και οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του CT200h αφορούν το 21% της Lexus και του NX300h, το 30%. Οι άνθρωποι της Lexus είχαν λοιπόν κάθε λόγο να διατηρήσουν στο αφρό τα δύο υβριδικά αυτά μοντέλα (99% των πωλήσεων των μοντέλων της Lexus αφορούν μοντέλα με υβριδική τεχνολογία) και έτσι προχώρησαν στο φρεσκάρισμά τους.

Με νέo πιο αιχμηρό look
Η βασικότερη αισθητική αλλαγή των δύο μοντέλων αφορά στο ανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος με νέα μάσκα και φώτα, που είναι πλέον είναι εναρμονισμένα στην τελευταία γραμμή της σχεδιαστικής φιλοσοφία της Lexus. Μικρές αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος με νέο προφυλακτήρα και φώτα, που ειδικά στην περίπτωση του CT200h είναι ευπρόσδεκτα γιατί τα μέχρι τώρα έδειχναν πολύ after martet. Διαβάστε περισσότερα στο Auto Τρίτη Premium, που θα κυκλοφορήσεις στις 21/11.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto