Στον ευχάριστο και σύγχρονο εσωτερικό διάκοσμο της Α 35 AMG «εισχωρούν» διακριτικά τα σπορ στοιχεία της έκδοσης και αναδεικνύουν την ξεχωριστή της εικόνα.

Εντυπωσιακά σε όψη και στήριξη είναι τα χαμηλά τοποθετημένα μπάκετ καθίσματα της έκδοσης Α 35 AMG, διαμορφώνοντας μια τέλεια θέση για γρήγορη οδήγηση.

Εσωτερικό: Ιδιαίτερα όμορφο και σύγχρονο με πιο σπορ στοιχεία

15.536 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2018)

Το εσωτερικό της κορυφαίας μέχρι στιγμής έκδοσης της νέας A-Class, βασίζεται φυσικά στο αντίστοιχο των απλών της εκδόσεων προβάλλοντας έντονα σύγχρονο και όμορφο διάκοσμο, ωστόσο εδώ αυτός διανθίζεται με σπορ στοιχεία που συμπληρώνουν την ευχάριστη εικόνα. Το σύστημα infotainment MBUX φυσικά και πάλι κλέβει τις εντυπώσεις με τις δύο οθόνες του, ωστόσο τώρα τα μάτια πέφτουν τόσο στο νέο σπορ τιμόνι που φέρει και νέα στοιχεία (για την επιλογή προγράμματος οδηγήσης) όσο και στα εντυπωσιακά από κάθε άποψη καθίσματα. Οι επενδύσεις με αλκαντάρα σε πολλά σημεία, οι κόκκινες ραφές και ο ειδικός χρωματισμός της καμπίνας ανάλογα με το πρόγραμμα οδήγησης, συνθέτουν τον πιο ανήσυχο χαρακτήρα αυτής της έκδοσης, διατηρώντας ωστόσο τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ της εταιρείας και τους επαρκείς χώρους μιας απλής  A-Class.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
OPEL