Tο μάτι πέφτει αμέσως στην τεράστια αεροτομή..

H παρουσίαση της Cayman GT4 θα μεταφερθεί για το 2020.

Οι 911 GT3 & 718 Cayman GT4 στο Ring (+vid)

3.675 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2018)

Δύο επερχόμενα μοντέλα Porsche «πιάστηκαν» στον κατασκοπευτικό φακό. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Δύο από τα νέα μοντέλα που ετοιμάζει η Porsche «συνελήφθησαν» να δοκιμάζονται στην πίστα του Nurburgring τις τελευταίες μέρες. Ο λόγος για τις 911 GT3 και 718 Cayman GT4.

Όσον αφορά την 911 GT3, το μάτι πέφτει αμέσως στην τεράστια αεροτομή, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα την «κρατήσει», αφού πολλοί θα μπορούσαν να τη χαρακτηρίσουν υπερβολική ακόμα και για μια GT3. Στα μοτέρ, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο ατμοσφαιρικός κινητήρας 4,0 λίτρων θα συνεχίσει την παρουσία του και στην επόμενη γενιά ενώ δεν πρέπει να αναμένεται κάποια σημαντική αύξηση σε ιπποδύναμη.
 
Περνώντας στην 718 Cayman GT4, το μοντέλο θα έχει κάποιες διαφορές στην σχεδίαση του σε σχέση με την απλή Cayman, αφού ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι επανασχεδιασμένος, στο πλαϊνό μέρος οι αεραγωγοί είναι μεγαλύτεροι και πίσω υπάρχει νέος διαχύτης ενώ οι απολήξεις της εξάτμισης τοποθετούνται σε διαφορετικό σημείο. To μοτέρ που θα εξοπλίζει την 718 Cayman GT4 θα είναι ο 4,0 λίτρων ατμόσφαιρας με ιπποδύναμη στους 400 ίππους περίπου ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς είτε με ένα PDK κιβώτιο είτε με χειροκίνητη μετάδοση.

Με τις πληροφορίες πάντως να κάνουν λόγο πως θα προηγηθεί η Clubsport «πιστάδικη» έκδοση το 2019, κατά πάσα πιθανότητα η παρουσίαση της Cayman GT4 θα μεταφερθεί για το 2020.

Δείτε τα πλάνα.
 

Mercedes
test center